Doi șoferi, în mașini total neobișnuite pentru șoselele din România, au atras toate privirile pe străzi/”Au ieșit bogații la plimbare?”- FOTO


Fotografiile zilei: Conducând un Morgan Super 3, mașina neobișnuită a momentului

Două fotografii au fost astăzi atracția rețelelor de socializare. În imagini apar doi șoferi care conduc modelul exclusivist Morgan Super 3, o mașină pe care nu ai cum să nu o observi. Comentariul atașat fotografiilor, „Au ieșit bogătașii la plimbare?”, subliniază statutul privilegiat al posesorilor acestui vehicul de lux, care cu siguranță nu este o mașină care să treacă neobservată, ci este achiziționată doar de cei care mai dețin cel puțin încă o mașină pentru deplasări în afara orașului.

Morgan Super 3 face este marca producătorului britanic de mașini de lux Morgan Motor Company, ce a înlocuit vechiul model Morgan Three-Wheeler. Cu un preț de pornire de 41.000 de lire sterline, acest vehicul nu este doar un mijloc de transport, ci o adevărată declarație de ”vreau atenție”.

Morgan Super 3 are un design retro-modern și este dotată cu un motor puternic și caracteristici tehnice de ultimă generație.  Interiorul luxos și materialele de calitate superioară completează imaginea unui automobil destinat celor care apreciază exclusivitatea și performanța.

Reacțiile publicului nu au întârziat să apară, mulți utilizatori de pe rețelele sociale lăsând comentarii diverse. Cei mai mulți au fost intrigați de mașinile neobișnuite: în timp ce unii au lăudat frumusețea și eleganța mașinii, alții au subliniat discrepanțele sociale, întrebându-se câți oameni își pot permite un asemenea lux: „Au ieșit bogații la plimbare?” 


morgan free wheeler 2.png



Comentarii Facebook