Dorian Popa are o nouă iubită, cu care a fost surprins la restaurant! Cum arată tânăra care îl face fericit, după despărțirea de Babs:„Viața merge înainte”


Dorian Popa, primele declarații despre noua iubită, după despărțirea de Babs: "Viața merge înainte!"

Dorian Popa a fost recent văzut în compania unei tinere, lăsând astfel în urmă relația cu Babs, la un an după despărțire. Într-un interviu artistul a oferit detalii despre noua poveste de dragoste.

Imaginile cu Dorian și noua sa parteneră au devenit rapid virale pe internet, iar artistul a fost surprins de modul în care au fost prezentate. Cei doi au ieșit la o cină într-un local fast-food, diferit de cel pe care Dorian l-a promovat anterior. În urmă cu o lună, artistul anunțase că a încheiat colaborarea cu shaormeria respectivă din motive de business. „Vestea tristă este că, începând cu 1 septembrie, colaborarea mea de suflet se încheie pe cale amiabilă, din motive de business. Tot ce este frumos are un început și un sfârșit”, a declarat Dorian Popa luna trecută.

Screenshot 2024-10-17 132708.png

Screenshot 2024-10-17 132719.png


Screenshot 2024-10-17 132656.png

Sursa FOTO: Spynews.ro

„Este adevărat, într-adevăr, mă văd cu domnişoara respectivă, dar nu aş vrea să mă arunc deocamdată să fac mai multe declaraţii. Viaţa merge înainte şi eu, ca fiecare, am dreptul să îmi găsesc fericirea”, a declarat Dorian Popa pentru CANCAN.

Pe lângă viața personală, Dorian Popa se află și pe un drum bun în carieră, având planuri pentru o nouă afacere. A anunțat că va lansa un brand de pizza, Hatz Pizza, și speră să fie favorita consumatorilor români.

Comentarii Facebook