Miercuri 18 Septembrie

După ce a trăit o adevărată poveste de dragoste cu ispita din Cluj, Andrei a avut doar replici acide pentru soție: „Aș da-o celui mai mare dușman”


O confruntare de zile mari a avut loc în ediția 19 din sezonul 8 Insula Iubirii, de pe 26 august 2024. Andrei a fost pus față în față cu ispita Eric, bărbatul care a reușit să o cucerească pe soția sa, Cristina, în Thailanda.

După ce a descoperit că soțul ei trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Diandra, focoasa ispită din Cluj, concurenta s-a apropiat mai multe de Eric. Acesta i-a demonstrat că o poate face fericită și o poate înțelege.

„Am ajuns la o concluzie, că sunt foarte împăcat. M-am gândit la toate lucrurile, dacă sunt egoist sau malefic, și consider că nu am fost egoist. Merit ceea ce mi se întâmplă și prost aș fi să dau cu piciorul”, a spus Andrei înainte să îl vadă pe Eric.

Eric i-a spus lui Andrei că soția lui, Cristina, nu înțelege de ce concurentul a început o altă relație în Thailanda: „Nu-și vedea viitorul fără tine. I-ai frânt inima de multe ori aici, în emisiune. Relația voastră era perfectă din punctul ei de vedere, ea a avut tot”.

„Andrei stă la Cristina în casă”, a mai zis Eric.

„Deci fii atent. Casa aia e construită pe banii mei și cu mâinile mele de jos și până sus. Tot ceea ce era acolo era iarbă. Ea își trăia viața liniștită cu confortul pe care îl avea, iar Andrei era un nimic din punct de vedere al iubirii. Ascultă-mă, m-am dat peste cap ca să o iubesc. Femeia asta m-a făcut de mii de ori să o urăsc! Pe Cristina aș da-o celui mai mare dușman al meu! I-am zis că atunci când o să mor, o să mor nefericit”, a mai adăugat Andrei Rotaru.

„Ea a trecut cu greu peste, acum e în faza de acceptare, încă are sentimente pentru tine, dar e scârbită de tine și de cum ai putut să procedezi. Pentru că tu erai Universul ei!”, i-a mai mărturisit ispita masculină.

„Scârbită a fost mereu de mine, nu-mi oferă nimic, mă contrazici pe mine în relația și viața mea. Mă cerți acum că sunt prost ca bărbat”, a mai adăugat Andrei, după ce Eric i-a vorbit despre atitudinea greșită pe care a avut-o față de Cristina.

Comentarii Facebook