Miercuri 9 Octombrie

După ciocolata Dubai, clujenii descoperă Coca-Cola Dubai! Băutura „îmbrăcată” în haine orientale i-a înveselit pe clujeni FOTO


O fotografie amuzantă cu o sticlă de Coca-Cola îmbrăcată în veșminte arabe a devenit rapid virală printre clujeni! După ce orașul s-a lăsat sedus de ciocolata Dubai, acum toată atenția se îndreaptă spre acest nou „trend” exotic, care ironiează atracția românilor pentru tot ce înseamnă Dubai.

Imaginile cu sticla de Coca-Cola, înveșmântată în stil oriental a stârnit hohote de râs și o avalanșă de comentarii amuzante pe rețelele sociale. „Sărbătorim gustul oriental cu stil!”, a fost reacția unui utilizator, care a adăugat că „băutura Coca-Cola arată mai bine ca niciodată!”.

Această creație inedită a reușit să aducă zâmbete pe fețele clujenilor și să transforme o simplă băutură într-un simbol al distracției. Se pare că orașul nostru știe să îmbine cultura și umorul într-un mod delicios!

Așadar, dacă dați peste sticla de Coca-Cola Dubai îmbrăcată în haine tradiționale, să știți că e ,deocamdată, cel puțin, doar o altă dovadă de creativitate, nu un produs comercializat!

Screenshot 2024-10-09 153747.png

Comentarii Facebook