După ciocolata Dubai, prăjitura Dubai este noul HIT al dulciurilor la Cluj. „Dragi clujence, are muuuultă ciocolată: O să o adorați!” FOTO


Clujenii au descoperit un nou deliciu care are mari șanse rapid preferatul lor în materie de dulciuri: prăjitura Dubai! După succesul ciocolatei Dubai, acest desert decadent, creat deocamdată de o patiserie din județul Bihor, a câștigat inimile locuitorilor din oraș, devenind rapid un must-try pentru iubitorii de dulciuri. O găsiți prin magazinele din Cluj, la un preț destul de accesibil- aproximativ 37-40 de lei.

Prajitura Dubai o să constatați are multă ciocolată și o textura extrem de cremoasă, care o face irezistibilă. Cum femeile rezistă greu în fața ciocolatei, și la acest desert va fi greu să vă opuneți :).

Combinând arome intense și o prezentare atrăgătoare, acest desert trebuie încercat măcar o dată.  După ce îl veți testa, sunt mari șanse să deveniți rapid fanul acestei delicioase prăjituri și să uitați de ciocolata Dubai! .

Așadar, dacă nu ați încercat încă prăjitura Dubai, grăbiți-vă să o gustați! Este cu siguranță un răsfăț dulce pe care nu doriți să îl ratați!


Screenshot 2024-10-23 133525.png


Screenshot 2024-10-23 133625.png

Screenshot 2024-10-23 133846.png

Comentarii Facebook