Sambata 14 Septembrie

După ultimul episod Insula Iubirii, sezonul 8, a fost cea mai blamată femeie din România. Cristina, explicații neașteptate: „Voi fi prietenul lui”


Ultimul bonfire al sezonului opt i-a adus faţă în faţă pe Cristina şi Andrei, singurul cuplu căsătorit de la Insula Iubirii, cu o relaţie de peste 10 ani. Deși în clipul filmat la 3 luni de la încheierea reality show-ului, Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8 au spus că s-au împăcat, după ce Andrei a înșelat-o pe Cristina cu ispita din Cluj, între timp, statusul relației dintre ei a suferit modificări. Fanii au fost șocați de deznodământul final, care presupunea iertarea Cristinei după ce soțul său i-a zis că o urăște și nu a fost fericit niciodată cu ea. Andrei Rotaru era pregătit să plece cu ispita din Cluj, Diandra Moga, însă focoasa brunetă l-a refuzat, amintindu-i că mai are de rezolvat niște lucruri și e un bărbat căsătorit. 

Cristina de la Insula Iubirii sezonul 8 nu a mai rezistat și a răbufnit. În seara în care a fost difuzată Finala Insula Iubririi sezonul 8, fosta soție a lui Andrei a făcut un live în care a oferit detalii noi despre relația lor din prezent. Cristina a confirmat că, în prezent, nu mai este într-o relație cu Andrei, nu mai locuiesc împreună, dar au rămas prieteni și fac în continuare psihoterapie împreună.

Într-o serie de live-ul făcute pe TikTok, fosta soție a lui Andrei a dezvăluit când a avut loc divorțul, dar și ce a făcut-o, până la urmă, să pună capăt căsniciei lor de 10 ani. Aceasta a mai confirmat și că a renunțat la numele lui de familie, dar nu a apucat încă să își schimbe buletinul.

„Am cedat în fața jurămintelor, în fața terapeiei de cuplu, în fața unor promisiuni. De-a lungul timpului s-au demontat. În luna asta de zile cât v-ați uitat la emisinune, în paralel cu mine, să știți că și eu am aflat detalii despre care nu luasem la cunoștință atunci, deci gândiți-vă că dezamăgirea a fost maximă. Înțeleg dezamăgirea tuturor. Abia astăzi, la final de emisiune, am și eu un cuvânt de spus. Eu văzusem acolo fragmentat. După care pe 25 martie am ajuns în România, pe 1 aprilie am depus actele de divorț. Ne-au spus că ne trebuie 31 de zile ca să finalizăm. Pica Paștele și ne-au mai amânat încă șapte zile și pe 8 aprilie am depus din nou actele”, a povestit Cristina de la Insula Iubirii sezonul 8.

Concurenta a mai adăugat că Andrei a convins-o că va înțelege totul mai bine după ce se va uita la emisiune, însă aceasta a fost și mai dezamăgită de acțiunile lui. De asemenea, nu mai locuiesc acum împreună.

„Am înțeles încă odată că mie îmi trebuie o pauză pentru sufletul meu, deși dădusem o a doua șansă până să vină emisiunea. Încă am sentimente pentru Andrei, încă îl iubesc (...) Iubesc omul, dar nu pot să trăiesc la nesfârșit pe îndoieli, cu rănile sufletești pe care le am. Vreau să mă vindec. Voi face terapie în continuare. Voi fi prietenul lui. Noi locuim în același oraș, o să ne mai intersectăm, o să mai fim în poze împreună. O să-i răspund la telefon, vreau să-l ajut să se vindece. 

Narcisismul este o boală de care nu putem scăpa niciodată, dar nici nu alegel să ne naștem așa. Nu-l condamn pentru asta. Nu-i port ură pentru ce a trăit acolo. Sunt dezamăgită de comportamentul celor doi pentru că nu au empatizat.

Nu l-am ținut pe Andrei la pușcărie. A ales să se întoarcă de bună voie „la pușcărie”. A știut să pluseze pe sentimentele mele când m-am debarasat și am divorțat și mă întreba dacă mai țin legătura cu persoana care mi-a fost alături la momentul potrivit îi spuneam că da, doar ca să scap de el. Am încercat să îmi artă că există viață fără el, să-mi fac vacanțe, să ies de una singură”, a mai ținut să precizeze Cristina.

Mama Cristinei, devastată de alegerea făcută de fiica sa

Concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 a mai adăugat că mama ei suferă pentru alegerea ei de a nu se rupe total de Andrei, însă îi este alături. Mai mult, aceasta merge la psihologul ales de mama ei pentru a-i demonstra că face eforturi să se desprindă de fostul soț.

Ea le-a mai cerut internauților să nu o judece în cazul în care o vor mai vedea la brațul lui și că va continua să meargă la terapie alături de el. De asemenea, a anunțat că intenționează să se retragă pentru o perioadă de pe rețelele sociale, scrie A1.ro. 

Comentarii Facebook