E OFICIAL: Justin Timberlake va concerta în România, la Cluj, la Electric Castle 2025!


Confirmarea mult așteptată a sosit: Justin Timberlake va urca pe scena Electric Castle în 2025! Anunțul a fost făcut public de organizatori după o perioadă de speculații și entuziasm generat de afișele cu versurile lui Timberlake apărute recent în Cluj și București.

Screenshot 2024-10-08 193255.png

Informația a fost dezvăluită la Pro TV în această seară, la jurnalul de la ora 19.00. Fanii lui Timberlake din România au, așadar, motive serioase de bucurie, pregătindu-se pentru un spectacol de neuitat în cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa de Est.

Clujul se pregătește pentru un show incendiar

Deși mai sunt luni bune până la festival, orașul Cluj este deja în fierbere, iar confirmarea participării lui Timberlake a dus la un val de entuziasm pe rețelele sociale. Organizatorii Electric Castle au promis un lineup impresionant pentru ediția din 2025, iar prezența superstarului pop reprezintă, cu siguranță, una dintre cele mai mari atracții ale evenimentului.

Electric Castle 2025 se anunță deja ca un festival de excepție, iar România intră pe harta internațională a turneului lui Timberlake – o oportunitate mult visată de fani. 


Comentarii Facebook