Familia Andrei și a lui Cătălin Măruță s-a mărit! Cine este noul membru al familiei care le va schimba viața - Galerie FOTO


Eva și David Maruță au primit un nou membru în familie: Cine le va schimba viața

Cătălin Măruță a stârnit entuziasm în rândul fanilor săi după ce a anunțat cu bucurie că familia sa s-a mărit cu un cățel adorabil! Eva și David Măruță au făcut public faptul că au decis să-și aducă un nou patruped în casa lor, după ce, cu câțiva ani în urmă, au fost nevoiți să își lase pe Rolly la curte.

„Eva si David si-au dorit de mult timp un câine (l-au mai avut pe Rolly acum cativa ani dar am fost nevoiti sa il lasam la curte. E o responsabilitate in plus, dar ei si-o asuma si promit că au grijă de el. Suntem curioși ce reacție va avea Missy. Multumim mult Vlăduța (lupău) si Adi Rus (ne-ati cam dat de lucru” a anunțat Cătălin Măruță pe rețelele de socializare. 

Fanii au fost încântați de veste și au început deja să își exprime entuziasmul în comentarii. De asemenea, Cătălin a mulțumit cu recunoștință Vlăduței Lupău și lui Adi Rus, care, după cum a spus, le-au „dat de lucru” cu acest cadou surpriză.

Așadar, toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va evolua relația dintre Missy și noul cățel și cum va arăta viața familiei Măruță cu acest nou prieten patruped!


Screenshot 2024-08-26 152211.png

Screenshot 2024-08-26 152202.png

Screenshot 2024-08-26 151834.png



Comentarii Facebook