Vineri 13 Septembrie

Familia Măruță se mărește cu un membru. Andra: „Eva și David și-au dorit de mult timp/Mulțumim mult Vlăduța Lupău și Adi Rus”


​​La 38 de ani, îndrăgita artistă clujeană Andra este o soție fericită și o mamă minunată, iar acum familia Măruță anunță că se mai mărește cu un nou „membru”, datorită Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. 

Zilele trecute, familia Măruță a fost la Cluj, la botezul lui Iair, mezinul Vlăduței Lupău. De aici, se pare că, au plecat la București cu un prieten patruped.

Vedeta a ținut să împărtășească minunata veste cu fanii săi, printr-o postare pe rețelele de socializare. Andra Măruță a dezvăluit că familia sa a primit cu brațele deschise un nou membru blănos, un cățeluș pe care David și Eva și-l doreau de multă vreme.

„Eva și David și-au dorit de mult timp un câine (l-au mai avut pe Rolly acum câțiva ani, dar am fost nevoiți să îl lăsăm la curte). 

E o responsabilitate în plus, dar ei și-o asumă și promit că au grijă de el. Suntem curioși ce reacție va avea Missy. Mulțumim mult Vlăduța Lupău și Adi Rus (ne-ați cam dat de lucru)”, a scris Andra, în dreptul fotografiilor cu noul membru al familiei.

Comentarii Facebook