Miercuri 9 Octombrie

Fenomenul ciocolatei Dubai a apus! Noul trend este parfumul cu aromă de cartofi


O simplă vizită la piața locală a fondatorului unei firme de parfum din Polonia a dus la crearea unui parfum cu aromă de cartofi. 

Cel mai recent produs al lor, „Polish Potatoes”, poate fi achiziționat de săptămâna viitoare la prețul de 155 de euro pentru o sticlă de 50 ml. 

PARFUM CARTOFI .jpg

Parfumul este un tribut adus farmecului cu picioarele pe pământ și aspru al piețelor poloneze, unde cu fiecare pas descoperim magia unicității în simplitate”, a declarat fondatorul și directorul de creație al firmei de parfum Bohoboco, Michał Gilbert Lach, care a crescut în orașul Żywiec.

De asemenea, el a declarat că parfumul face parte din propria sa „poveste olfactivă”, aducând la viață amintirile sale din copilărie. 

În fiecare miercuri dimineața, fermierii și artizanii locali se adunau, creând un spațiu magic care prindea viață. Aceste momente erau ca niște călătorii în adâncul sufletului, unde fiecare miros aducea o nouă descoperire”, a spus directorul firmei de parfum.

Produsele firmei Bohoboco sunt vândute în saloane de parfumerie din întreaga lume, inclusiv în New York, Los Angeles, Paris, Roma, Viena, Berlin și Dubai, notează notesfrompoland.com

Comentarii Facebook