Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, și Mario Fresh s-au despărțit după 8 ani de relație! Și-au spus adio și au șters pozele de pe social media


După opt ani de iubire intensă, marcată de numeroase despărțiri și împăcări, Alexia Eram și Mario Fresh au hotărât să pună punct definitiv relației lor. Cuplul, considerat unul dintre cele mai stabile din showbiz-ul românesc, a ales să se despartă într-un mod discret, evitând scandalurile și declarațiile publice zgomotoase. Conform informațiilor apărute în presă, cei doi s-ar fi separat în urmă cu aproximativ o lună, după ce pe 30 iulie au sărbătorit opt ani de relație, dezvăluie Cancan. Deși nu s-au făcut publice detalii oficiale despre motivele despărțirii, apropiații Alexiei susțin că separarea s-a produs pe cale amiabilă.

În urma rupturii, Alexia a plecat din România pentru o perioadă, alegând să-și viziteze bunicii și să participe la diverse călătorii de presă, în timp ce Mario s-a concentrat pe cariera sa muzicală, rămânând în București pentru concerte și sesiuni de compunere.

Mesajul emoționant al lui Mario Fresh: „Nu plânge”

După despărțire, Mario Fresh a lansat o piesă nouă, intitulată „Nu plânge”, care pare a fi o dedicație emoționantă pentru Alexia. Versurile melancolice ale melodiei reflectă suferința sa interioară și par să facă referire directă la relația lor. „Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi... Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?” – aceste cuvinte trădează o durere profundă, iar menționarea „ochilor verzi” ai Alexiei sugerează că, în ciuda despărțirii, cei doi încă împărtășesc o legătură specială. Mario a recunoscut, în cadrul unei emisiuni radio, că piesa a fost inspirată din trăirile sale personale și că poartă o „încărcătură emoțională extrem de mare”. Astfel, chiar dacă relația lor s-a încheiat, Alexia pare să rămână o prezență semnificativă în viața artistului.

Ștergerea amintirilor: Mario renunță la toate pozele cu Alexia

Un alt semn al ruperii definitive dintre cei doi este faptul că Mario Fresh a decis să șteargă toate fotografiile cu Alexia de pe rețelele de socializare, dorind să lase în urmă trecutul. Cu toate acestea, deși imaginile au dispărut, ambii continuă să se urmărească pe platformele sociale. Spre deosebire de Mario, Alexia a păstrat fotografiile cu el, ceea ce ar putea sugera că încă nu a reușit să treacă complet peste despărțire și că, în adâncul sufletului, mai speră la o împăcare.

Drumuri separate: Ce urmează pentru Alexia Eram și Mario

În prezent, Mario Fresh este dedicat dezvoltării carierei sale muzicale, lucrând la noi proiecte, în timp ce Alexia Eram se află la Paris, departe de tumultul relației care a definit o mare parte din viața ei. Rămâne de văzut dacă viitorul le va aduce o reconciliere sau dacă cei doi își vor continua drumurile pe căi separate, dar este clar că despărțirea a lăsat urme adânci în inimile lor.

Comentarii Facebook