Sambata 7 Septembrie

Fiica Andrei a împlinit astăzi 9 ani! Eva Măruță e deja „antreprenoare” în mediul online, câștigă mai bine decât mulți români: „Te iubim!”


Fiica Andrei, artistă originară din Turda, și a lui Cătălin Măruță, Eva, a împlinit 9 ani marți, 23 iulie. În mediul online, Andra a transmis un mesaj emoționant cu ocazia aniversării fetiței sale. Artista și prezentatorul de la Pro TV mai au împreună un fiu, David, în vârstă de 13 ani.

„La mulți ani, Eva! Îmi aduc aminte de momentul în care am aflat că sunt însărcinată, de clipa în care te-am văzut și te-am ținut în brațe, de primii pași… Timpul zboară și deja ești o fetiță mare, dar pentru mine rămâi mereu puiul meu. Să rămâi mereu la fel de sinceră și bună. Să nu lași lumea să te schimbe. Te iubim!”, a transmis Andra, pe o rețea de socializare.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva Măruță, are foarte mulți fani pe rețelele de socializare. Este apreciată de urmăritorii ei și chiar câștigă mai mult decât unii români din conținutul pe care îl publică în mediul online.

Eva Măruță postează frecvent videoclipuri pe TikTok. Clipurile ei sunt imediat apreciate și lăudate de fanii micuței, Eva are peste 618.000 de urmăritori pe contul oficial de Tik Tok.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță postează videoclipuri amuzante, alături de familia ei, lucru care a atras simpatia utilizatorilor. Așa cum apare și pe platformă, contul este manageriat de părinții ei. Însă, cât ar putea încasa pentru o simplă postare pe Tik Tok, care are câteva sute de mii de vizualizări și mii de reacții din partea urmăritorilor?

Conform influencermarketinghub.com, un tool care măsoară banii câștigați din Tik Tok, Eva Măruță ia peste 250 de dolari dintr-o postare pe platformă. 

Comentarii Facebook