Duminica 8 Septembrie

Fiica Andrei, Eva Măruță, sărbătorită ca o mare vedetă. Nașul milionar Arpad Paszkany, fost patron CFR Cluj, și-a pus la bătaie vila din Spania!

Imagine din arhivă

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a împlinit 9 ani de curând, în data de 23 iulie, în anul în care a fost, poate, cel mai mediatizat copil din România, datorită filmului "Tati part-time". Nașul milionar Arpad Paszkany și-a pus la bătaie vila din Spania și i-a organizat finei o petrecere demnă de Oscar! 

Micuța actriță a avut parte de o petrecere cu tematică cinema și a fost răsfățată de toți cei dragi.

De la ziua Evei nu au lipsit bunicii paterni, bunica Rusalina Măruță putând fi văzută și în imagini, dar nici nașul Arpad Paszkany care, alături de noua lui iubită, Antonela Pătruț, a găzduit petrecerea-surpriză la reședința lui din Marbella, Spania.

O surpriză a fost prezența lui Ioan Andone și a soției sale, Simona Andone. Fostul antrenor dinamovist apare în imagini jucându-se cu sărbătorita și oferindu-i un cadou prețios, o rochiță Moschino, cu celebrul imprimeu „nautical”, care costă aproximativ 500 de euro.

Tot decorul a fost cu tematică de film, iar tortul nu a făcut excepție, prăjitura festivă având forma unei cutii cu popcorn. „Nu pot să cred ce surpriză au putut să-mi facă. Vă iubesc! Vă mulțumesc din suflet!”, a fost reacția Evei, potrivit libertateapentrufemei.ro. 

Comentarii Facebook