Duminica 8 Septembrie

Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, surprinsă într-o ipostază haioasă - FOTO


Gina Pistol a devenit mama unei fiice, Josephine Ana Maria, pe 9 martie 2021. De curând, pe Instagram, prezentatoarea de televiziune a publicat o fotografie în care micuța este surprinsă într-o ipostază haioasă.

Fiica Ginei Pistol, surprinsă într-o ipostază haioasă

Fiică-mea îmi transmite mesaje subtile”, a scris Gina în descrierea fotografiei. În imagine, micuța își ține mâna cu degetul mare între arătător și degetul mijlociu, gest care semnifică „ciuciu”. 

bebe.jpg

Cum au reacționat fanii?

Reacțiile urmăritorilor vedetei au fost extrem de amuzante.

-A citit cartea Psihologia gesturilor. Vrea să vă facă la psihic;

 -Ciuciu mai dormiți; 

-Cred că, mai degrabă, mesajul subtil e pentru cei care ard de nerăbdare să o arătați; 

-Bună treabă. Să învețe arta subtilității de mică; 

-Pentru hateri”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Când o vor vedea oamenii pe fiica lui Smiley?

În urma insistenței urmăritorilor din mediul online, Smiley a dezvăluit când vor publica fotografii cu chipul lui Josephine. Întrebat „Când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă”, Smiley a răspuns: 

Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”.

Până acum, deși nu au publicat imagini cu chipul ei, Gina și Smiley au spus cu cine cred ei că seamănă Josephine. „Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine. Bine, îmi doresc foarte mult să fi luat tot ce e mai bun și mai frumos de la amândoi.


Comentarii Facebook