Duminica 8 Septembrie

Fiica lui Ion Țiriac nu a preluat afacerile familiei. Ioana are talent la făcut bani, exact ca tatăl său! Cu ce se ocupă superba tânără în Dubai - FOTO


Deși nu a preluat afacerile familiei fiica lui Ion Țiriac a moștenit talentul pentru afaceri de la tatăl său.

Superba tânără care a împlinit recent 27 de ani locuiește în Dubai. Ioana Natalia Țiriac, și-a croit propriul drum în ,,orașul miliardarilor” și lucreză ca agent imobiliar pentru proprietăți de lux.

Înainte să ajungă în Dubai Ioana a făcut liceul la București iar apoi a plecat în SUA, unde a studiat economie la Universitatea din Miami, potrivit româniaTV.ro

Mama tinerei Sophie Ayad, a postat recent o fotografie în care Ioana apare alături de alți agenți imobiliari,la categoria „Superstar”, a uneia dintre cele mai renumite agenții imobiliare din UAE. Această catgorie este destinată agențiilor care au vândut proprietăți de milioane de euro, portrivit sursei citate.

WhatsApp Image 2024-07-20 at 11.18.50_f2943a4f.jpg

Ioana mai are, în mod oficial 2 frați însă tatăl său spune că în total are 33 de copii, 30 fiind nelegitimi. Averea miliardarului va fi împărțită în mod egal după moartea acestuia.

„Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”, le-a explicat Ion Țiriac jurnaliștilor italieni în urmă cu ceva timp.

WhatsApp Image 2024-07-20 at 11.18.50_86cb61ea.jpg

Comentarii Facebook