Fiica lui Virgil Ianțu va studia în străinătate. Tânăra și-a ales un domeniu complet diferit de cel al cunoscutului prezentator: ,,Cea mai bună investiție”


Virgil Ianțu, în vârstă de 53 de ani, se poate declara un tată fericit. Jasmina, fiica sa, în vârstă de 19 ani, a absolvit în acest an liceul și s-a decis să studieze la o facultate din străinătate. Tânăra a optat pentru un domeniu foarte diferit de cel ales de tatăl său.

Virgil Ianțu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România, în vârstă de 53 de ani, este un adevărat sprijin pentru fiica sa, Jasmina, în vârstă de 19 ani, care se pregătește să plece la studii în străinătate. Mai exact, tânăra a ales ca pe viior să urmeze cursurile Roches Global Hospitality Education, o școală de turism și servicii hoteliere din Marbella, Spania.

„Cea mai bună investiție pentru niște părinți este educația copilului. Atunci stai liniștit, că se formează. Ne ducem cu ea, stăm câteva zile și după care ne întoarcem fiecare la treaba noastră. Ținem legătura, mai mergem noi, mai vine ea.

A avut o casă deschisă. Noi am avut parte de socializare foarte multă, cu gașca noastră, cu prietenii noștri, vacanțe împreună. Mie mi se pare că fiecare etapă e grea dacă te implici și dacă ții aproape acolo.

De la datul cu fundul de pământ la 1-2 ani, până acum, când adolescența e cea mai grea perioadă, pentru că sunt pericole mai mari. Am avut grijă. Pentru că am început de devreme relația bună cu ea și deschisă, am putut gestiona. Amândoi am contribuit și ea este, de asemenea, în relație cu ambii părinți. Este importantă educația de caracter. Devii un profesionist bun, dar trebuie să înveți să devii și om”, a declarat Virgil Ianțu, conform romaniatv.ro.

Foto: arhiva Click!


Comentarii Facebook