Focoasa ispită din Cluj este suspectată că ar copia stilul unei alte celebrități din România. Fanii brunetei observă totul


Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andrei Rotaru a declarat la Insula iubirii că este îndrăgostit până peste cap de Diandra Moga, superba ispită din Cluj. Diandra Moga este o influenceriță cunoscută din România, iar popularitatea sa a crescut după ce s-a înscris la show-ul Insula Iubirii. A devenit un personaj foarte controversat după relația începută cu Andrei. Lucrurile între ei au devenit tot mai serioase și pare că au apărut sentimente, cu toate că Andrei Rotaru este căsătorit de 10 ani.

Fanii ispitei au observat că ea seamănă cu o vedetă cunoscută din România și există mai multe lucruri care le fac să fie aproape identice. Pe lângă faptul că cele două sunt și brunete, lucru care se face să semene și mai mult, există anumite aspecte ce trebuie să fie analizate.

Vorbim despre Diana Gureșoaie, fosta iubită a lui Cristi Tănase. A intrat în atenția presei în 2010 când a avut o relație cu fotbalistul și reușea să întoarcă toate privirile datorită formelor sale.

Fotografiile făcute de ele sunt asemănătoare, având același mod în care pozează. Ispita a pus mai multe imagini și videoclipuri în care este în sala de forță. O altă asemănare este și coafura aleasă. În timp ce Diana Gureșoaie avea codițe împletite pe care le purta cu mult drag, în urmă cu ceva timp, Diandra Moga a început să le facă în ultima perioadă. Stilul vestimentar este asemănător și ambele preferă să adopte ținute în care sunt extrem de sexy, indiferent că e vorba de o rochie sau pantaloni scurți și un top, scrie Spynews.ro.

Diandra Moga are și o afacere, pe lângă activitatea din mediul online. Ispita de la Insula Iubirii deține un brand de haine unicat pe care le creează „handmade”.

d1.jpg

d2.jpg

Comentarii Facebook