Duminica 8 Septembrie

Fostă ispită de la Insula Iubirii, condamnată la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității: „Cea mai traumatizantă experiență”


Fosta ispită de la Insula Iubirii, Dana Badea, a trecut prin clipe de coșmar, după ce ea și iubitul ei, Alin, au fost arestați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Bruneta a relatat că, pe parcursul procesului penal, a stat cu sufletul la gură. De asemenea, în ziua în care a fost pronunțată sentința, Dana Bodea a suferit un atac de panică. 

Fosta ispită și iubitul ei au fost acuzați de deranjarea liniștii și ordinii publice, după ce au făcut un live pe Tik Tok. În dosar au fost implicate și alte patru persoane.

După luni de zile în care Dana și iubitul ei, Alin, au fost puși sub control judiciar și nu au mai avut voie să posteze pe TikTok, instanța s-a pronunțat: fosta ispită s-a ales cu o pedeapsă de 10 luni de închisoare cu suspendare și este nevoită să presteze muncă neremunerată în folosul comunității timp de 120 de zile. 

Dana Bodea susține că se bucură că a primit pedeapsa cu suspendare și că nu a fost o pedeapsă mai gravă, însă e nemulțumită de faptul că va trebui să presteze 120 de zile în folosul comunității.

Fosta ispită a relatat că a rămas traumatizată în urma procesului. Ea credea că va ajunge în spatele gratiilor și va fi nevoită să stea ani grei în pușcărie. Fosta Ispită de la Insula Iubirii a mărturisit  că a făcut atac de panică în ziua în care a așteptat ca judecătorii să le dea pedeapsa.

Eu aveam asta în suflet, că voi ajunge din nou acolo în arest! Am stat în arest preventiv 24 de ore. Cea mai traumatizantă experiență din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi ajunge acolo, am simțit pe pielea mea cea mai mare frică posibilă. Când intri acolo în cămăruța aia de 2 pe 2, cu încă patru fete, cu o toaletă mică care nu avea nici măcar ușă, era toaletă turcească. Sus era dușul, iar jos îți făceai treburile. Nici măcar ușă nu avea. Când s-a închis ușa aia de fier și am știut că de acolo nu mă mai scoate nimeni, că dacă vreau să ies eu nu am cum să mai ies, a fost îngrozitor. Nici măcar un câine nu l-aș trata așa, dar un om”, ne-a mai spus Dana Badea pentru Spynews.ro.

Comentarii Facebook