Fosta iubită a lui Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, mesaj cu subînțeles după nunta faraonică de la Cluj: „Doar atât îți cer. Ia-mă pe mine, las-o pe ea”


Nunta fiului lui Nelson Mondialu’ a stârnit nenumărate reacții, atât în rândul invitaților, cât și pentru cei care au admirat evenimentul de la distanță, pe rețelele de socializare. 

Bianca Comănici, fosta iubită a lui Livian Pop, a reacționat după nunta faraonică de la Cluj. Într-un videoclip publicat pe TikTok aceasta a apărut în lacrimi, după ce fostul ei iubit a făcut cel mai important pas din viața sa și s-a căsătorit. 

Livian Pop și Bianca Comănici au trăit o poveste de dragoste în cadrul emisiunii Puterea Dragostei și puțini credeau că cei doi se vor mai despărți. Cu toate acestea, drumurile celor doi s-au separat. 

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut haz de necaz și a transmis un mesaj cu subînțeles pentru fiul lui Nelson Mondialu’.

Bianca Comănici a postat pe TikTok un videoclip în care plângea pe o piesă cu următoarele versuri: „În lacrimi, aș veni la nunta ta și în genunchi/Eu te-aș ruga să nu spui da/O clipă, doar atâta îți mai cer iubirea mea/Ia-mă pe mine, las-o pe ea”. 

În cea de-a doua parte a videoclipului, fosta iubită a lui Livian Pop și-a schimbat total atitudinea.  

Frumoasa brunetă a apărut zâmbitoare într-o rochie albă, în timp ce dansează. 

Reacția internauților nu a întârziat să apară, iar mulți dintre ei sunt de părere că videoclipul a fost făcut special pentru Livian: 

Pentru Livian e melodia” / „Tu și acum suferi după Livian? Ai pus strategic melodia asta” / „Oare plângi că nu ai fost invitată la nunta lui Livian?” / „Ești superbă, sunt sigură că e doar un pamflet și nu are legătură cu Livian. Nu merită”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Comentarii Facebook