FOTO. Cine este Andreea Corb, clujeanca de la MasterChef 2024. Tânăra participă la emisiune pentru a vedea cât de talentată e, de fapt, la gătit


Andreea Corb, o tânără de 22 de ani din Cluj-Napoca, participă la MasterChef 2024. Cunoscuta influenceriță de pe TikTok creează conținut de calitate pentru comunitatea sa, care îi apreciază munca. Pasiunea ei pentru bucătărie a început din copilărie, iar acum vrea să-și testeze abilitățile culinare în cadrul emisiunii de la PRO TV, încercând să-i impresioneze pe renumiții jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

Andreea participă la MasterChef 2024 de la PRO TV cu dorința de a se reinventa și de a-și testa limitele culinare. 

Ea a venit în fața celor trei jurați: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru a-i impresiona cu un preparat delicios. Inspirată de bunica sa și de emisiune, ea visează să deschidă un lanț de restaurante la nivel internațional.

Tânăra a devenit virală pe platforma TikTok datorită postărilor sale despre mâncare. A copilărit atât la oraș, cât și la țară, fiind lăsată de părinți în grija bunicilor. A avut o copilărie liniștită și activă.

and2.jpg

În prezent, ea se descrie ca fiind o persoană ambițioasă, darnică și prietenoasă, iar pentru ea fericirea personală și a celor din jur reprezintă o valoare esențială. Dragostea pentru gătit a început încă din copilărie, fiind puternic influențată de bunica ei, care i-a insuflat pasiunea pentru bucătărie.

Andreea și-a propus să își transforme pasiunea într-o carieră! Ea iubește să gătească, moștenind această pasiune de la bunica ei. Cel mai mare vis pe care influencerița îl are este acela de a-și deschide un lanț de restaurante cu renume internațional.

Pe lângă activitatea de influencer, care îi ocupă cel mai mult timp, tânăra în vârstă de 22 de ani creează conținut culinar pe platforma de socializare TikTok și scrie recenzii pentru diverse restaurante, fiind bine cunoscută în mediul online pentru comentariile sale savuroase.

Comentarii Facebook