Sambata 26 Octombrie

FOTO Clujeanca Alina Ceușan, criticată dur pentru un gest la teatru. Fanii n-au iertat-o pe influeceriță: „Degeaba ai bilet la lojă, dacă nu ai educație”


Alina Ceușan este aspru criticată după ce a publicat, pe pagina sa de Instagram, o serie de fotografii care prezintă diferite activități din viața ei. Influnecerița a reușit să își enerveze urmăritorii însă cu o poză care arată, printre altele, ,,lipsa de respect”

Mai exact, pentru a imortaliza momentul în care a participat la o piesă de teatru, Alina Ceușan a făcut o fotografie în care stă cu picioarele pe balustradă, în timp ce în decor se observă scena. Alături de un pahar negru și de niște ochelari de aceeași culoare, clujeanca nu a văzut nimic greșit în poza pe care a publicat-o pe pagina sa.

Fanii și internauții au fost revoltați la vederea fotografiei. Secțiunea de comentarii s-a umplut cu mesaje care îi cer socoteală pentru gestul făcut la un eveniment public. 

Un urmăritor s-a întrebat dacă acesta este exemplul pe care o mamă al trebui să îl transmită celor mici, în timp ce alții au semnalat lipsa bunului simț și atitudinea arătată de Alina Ceușan.

,,Merg foarte des la teatru și operă în Londra. Dacă te-ar vedea careva aici cum îți pui picioarele pe marginea aia chiar și pentru o poză, ți-ar spune în față că ești nesimțită și prost crescută! Pentru că așa și este,” a comentat un utilizator. 

,,Așa îți vei învăța și copiii să respecte locația în care are loc un eveniment?” a mai scris o femeie. 

,,Halal atitudine. Rușine ar trebui să îți fie pentru că mai și promovezi asta! Locul tău nu e la teatru! Lipsă de cultură și educație…”, a mai scris o internaută

gest-alina.png

Comentarii Facebook