FOTO: Pitoni, țestoase aligator și tarantule gigant sunt atracțiile ce pot fi văzute în cadrul expoziției din Iulius Mall Cluj până duminică


Un piton reticulat de aproximativ patru metri, un piton verde de copac și țestoasa Aligator sunt „vedetele” Expoziției de Tarantule și Reptile vii. Încă mai ai timp până pe 22 septembrie 2024 să vezi cele mai cunoscute exemplare, în Atriumul din Iulius Mall Cluj. Peste 70 de șerpi, țestoase și tarantule te așteptă să le vezi și să afli mai multe informații interesante!

Până duminică mai poți admira Expoziția de Tarantule și Reptile Vii din Atriumul Iulius Mall Cluj, unde, în terarii speciale, sunt expuse peste 70 de exemplare. Fiecare terariu reproduce mediul de unde provin, astfel că vei afla mai multe și despre condițiile în care acestea trăiesc în sălbăticie. Accesul se face pe bază de bilet, care este 25 de lei și se poate achiziționa de la Centrul Info Iulius Mall. Dacă veniți în grup de peste 10 persoane, prețul unui bilet este de 15 lei, cu acces gratuit pentru însoțitor. Copii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit.

05.jpg

În cadrul expoziției este și un piton reticulat, care are o lungime de aproximativ patru metri și care poate să ajungă chiar și până la 10 metri. Un alt exemplar spectaculos, pe care poți să îl vezi în Iulius Mall, este pitonul verde de copac, denumit astfel după nuanțele vibrante de verde pe care le are. Printre țestoase vei putea să admiri și Țestoasa Aligator, o „adevărată fosilă vie”, originară din America de Nord și recunoscută pentru forța mușcăturii sale.

Expoziția are scop educativ, iar curioșii vor primi răspuns la întrebările lor. Dacă vrei să vii împreună cu colegii tăi de clasă, vă așteptăm în Iulius Mall!

Pe lângă „starurile” expoziției, mai poți vedea și un piton covor, piton sângeriu, boa constrictor, șarpe de porumb, șarpe regal negru, agama cu barbă, dar și gecko tokay, gecko de Madagascar, Iguana de Madagascar și diferite specii de tarantule și țestoase. 

01.jpg

Comentarii Facebook