Marti 17 Septembrie

Frumoasa actriță Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume special a ales vedeta pentru noua sa fetiță - FOTO


Laura Cosoi, admirată pentru frumusețea și determinarea sa, a anunțat pe o rețea de socializare că a născut cel de-al patrulea copil. Actrița a publicat și o primă imagine cu bebelușul, iar fanii au aflat numele special ales de către aceasta.

Una din vedetele admirate, Laura Cosoi a devenit pentru a patra oară mămică. La cei 42 de ani pe care îi are, vedeta și-a asumat acest risc, iar de astăzi a venit un nou membru în familia Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean. Cei doi au deja trei fete, Rita, Vera și Lara, iar acum o vor avea și pe cea de a patra.

În cursul acestei dimineți, vedeta a publicat prima imagine cu bebelușul, scriind în dreptul pozei „Binecuvantarea vietii noastre! Multumim, Doamne!”.

Ceea ce este de admirat la Laura Cosoi, este că inclusiv în trimestrul doi al sarcinii a fost prezentă pe micile ecrane. Cât despre prosapătul membru al familiei, despre al cărui sex deja știa, vedeta declara:

„L-am visat. Mi-a spus numele. Știam din ziua în care am născut-o pe Lara, dacă vom mai face al patrulea copil, știam sexul și numele, mi l-a spus, așa încât, nu am ales eu a patra oară, a ales copilul, Dumnezeu.

Eu știu deja ce o să fie, pentru că sunt deja în patru luni, însă nu o să spun deocamdată, păstrez doar pentru noi secretul!”

În textul publicat lângă această prim poză cu cele două apare și numele bebelușului, și anume Aida.

Nu se știu alte detalii despre cum a decurs nașterea, sau câte kilograme a avut fetița și ce notă a primit, dar este clar că de azi familia Laurei se mărește cu un nou membru.

Deși este mamă a trei fete, Laura Cosoi spune că nu i-a fost greu și că „Depinde cum ești obișnuit”:

„Nu e greu! Depinde cum ești obișnuit. Acum nu mai stai liniștită și îți bei cafeaua, deși poți să faci și chestia asta.

Dacă te raportezi corect la venirea pe lume a copiilor și te aștepți să ți se schimbe viața nu are cum să fie greu, mai ieși din zona ta de confort. Nu pot să mă plâng, mai am timp și de mine.

Copiii sunt la creșă, la grădi, sunt zile când nu filmez neapărat, spun și «Nu», nu am nicio obligație față de nimeni, trebuie să fiu eu bine, mă văd și cu prietenii, mă duc și în parc”, povestea recent vedeta pentru Antena 1, potrivit playtech.

Comentarii Facebook