Duminica 8 Septembrie

Georgiana Lobonț a făcut atmosferă la nunta fiicei lui Adrian Minune. Tânăra a avut o nuntă cu 1000 de invitați


Ardeleanca Georgiana Lobonț a întreținut atmosfera la unul dintre cele mai grandioase evenimente ale verii - nunta Adrianei Simionescu, fiica lui Adrian Minune. Cei doi îndrăgostiți și-au dorit o nuntă ca în povești cu peste 1000 de invitați.

whatsapp-image-2024-07-14-at-21-12-35.jpeg

Fiica cea mică a manelistului Adrian Minune și-a unit destinele cu Mihai Armando, bărbatul pe care l-a făcut tată în urmă cu un an. Cei doi au ales să transforme ziua de 14 iulie într-un dublu motiv de sărbătoare. pe lângă cununia lor religioasă, cei doi au ales să-și creștineze și fetița, pe micuța Noa Zenayda.

Printre artiștii care au urcat pe scenă la eveniment se numără Florin Salam, Tzancă Uraganu, Cocoș de la Călărași, Luis Gabriel, Georgiana Lobonț, dar și Andrei Bănuță pe a cărui melodie mirii au dansat dansul mirilor. Nunta fiicei lui Adi Minune a avut loc după trei ani de când a fost cerută în căsătorie. Cei doi proaspeți însurăței au așteptat, însă, să treacă pandemia ca să organizeze o petrecere fastuoasă, cu sute de invitați.

Adriana Simionescu a strălucit în ziua cea mare. Tânăra a îmbrăcat o rochie de prințesă, plină de detalii, accesorizată cu o pereche de mănuși lungi, iar pe cap și-a pus o diademă strălucitoare. Dar nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, fiind o apariție extrem de elegantă. Nici socrii mici nu au trecut neremarcați. Adrian Minune și-a făcut apariția într-un costum elegant, cu pantaloni negri și un sacou bej. Tot în nuanțe neutre a fost îmbrăcată și soacra mică, care a optat pentru o rochie nude, mulată, cu paiete argintii, potrivit romaniatv.net.

Adriana și Mihai Armando, cununați de Karmen Simionescu și soțul ei

Nașii Adrianei și lui Mihai sunt sora miresei, Karmen, și soțul ei. Nașa Karmen a optat și ea pentru o ținută ireproșabilă. A ales o rochie roz și un machiaj perfect care i-a scos în evidență frumusețea.

adriana1.jpg

Totodată, nașa Karmen i-a făcut o mega-surpriză miresei atunci când a fost adus tortul impresionant de 7 etaje. Mai exact, Karmen a cântat alături de Andrei Bănuță pentru sora sa, iar emoțiile au fost la cote maxime. De asemenea, cei doi au împărțit „scena” și la dansul mirilor, unde au interpretat o celebră melodie de dragoste.

Momentul l-a impresionat chiar și pe socrul mic. Adrian Minune a fost filmat cu lacrimi în ochi în timp ce fiica lui dansa cu soțul ei. În plus, celebrul manelist a aruncat un pumn de bani pentru miri.

Comentarii Facebook