Vineri 27 Septembrie

Georgiana Lobonț încă nu se poate muta în vila sa de lux din Cluj: „Mai avem de muncă, trebuie să facem bani”


Georgiana Lobonț este de departe una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Vedeta a muncit foarte mult pentru a ajunge până în acest punct al vieții sale, iar acum este pe cale să-și îndeplinească încă un vis. Mai exact, se va muta într-o nouă locuință în Dej, alături de familia sa. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș Ciciovan, și-au cumpărat anul trecut casa la care au visat dintotdeauna. Pregătirile sunt în toi și se pare că și rezultatul va fi unul de-a dreptul spectaculos.

Georgiana Lobonț știe deja cum va arăta rezultatul final, dar mai are de așteptat.

p1.jpg

„Da, trebuie să ne mutăm în casă nouă, dar anul viitor pentru că mai avem de lucru. Mai avem de muncă, trebuie să facem bani ca să putem să facem acolo casa", a mărturisit Georgiana Lobonț, pentru WOWnews.

Vedeta spune că toate lucrările merg bine, însă mărturisește că nu a știut că procesul de construcție va fi unul atât de lung și este de părere că toți cei care și-au construit, de la zero, o casă știu bine ce vorbește. 

p2.jpg

„Merg bine pregătirile, dar mai greuț pentru că este totuși greu să faci o casă. Nu știam ce implică să ridici o casă și oamenii care acum ne urmăresc știu. O casă nu se face așa de azi pe mâine. Chiar dacă ai bani, trebuie să stai, să aștepți și să accepți pentru că lucrurile mai durează", a mai dezvăluit frumoasa artistă.

Vezi și: Cum va arăta casa Georgianei Lobonț! A ales pitorescul Dej, în locul Bucureștiului, dar are cea mai luxoasă casă din oraș - FOTO

Comentarii Facebook