Georgiana Lobonț se lansează în afaceri! În ce domeniu investește artista clujeancă împreună cu soțul ei/ E total diferit de ce face acum!


Georgiana Lobonț strălucește pe scena muzicală și reușește să acumuleze sume considerabile! Deși nu este o noutate că talentata cântăreață de la Cluj se bucură de succes financiar, mulți se întreabă cum își gestionează câștigurile. Vedeta a dezvăluit că nu își risipește banii pe haine și accesorii de lux, ci îi investește cu înțelepciune, potrivit cancan.

Împreună cu soțul său, Rareș Ciciovan, Georgiana a demarat un proiect de afaceri care promite să fie extrem de profitabil. Cu resurse financiare suficiente la dispoziție, Georgiana furnizează capitalul, iar Rareș contribuie cu ideile ingenioase. Cei doi au decis să se orienteze către domeniul imobiliar, având în plan construcția de blocuri de apartamente și case.

Acest proiect ambițios este deja în faza de dezvoltare, iar Georgiana a început să investească serios pentru a-și crește veniturile. Se pare că artista de la Cluj face parte din rândul vedetelor care își planifică viitorul cu înțelepciune, refuzând să arunce banii pe cheltuieli neesențiale.

„De când am început să fiu pe val, pentru mine, anul în actualitate a fost cel mai bun. Deci, da, pot spune că anul acesta a fost cel mai bun de până acum. Avem în plan să ne deschidem o afacere. De altfel, facem deja demersurile necesare și investim în ceva. Va fi o afacere în domeniul imobiliar, în construcții. Vor fi construite și case, și apartamente. Eu sunt ca o furnicuță, muncesc mult, nu stau degeaba, dar am grijă și să fac ceva cu banii, să îi investesc. De fapt, asta este esența, să facem bani, dar să și facem ceva cu resursele.”

Comentarii Facebook