Georgiana Lobonț și Vali Vijelie au o relație de prietenie aparte. Cum a scăpat-o manelistul pe clujeancă de o rușine: „I-am dat toți banii”


Nu mai este un secret pentru nimeni că Vali Vijelie este un domn în toată regula! Pare că celebrul manelist este pregătit să țină prelegeri întregi  despre „cum să fii un gentleman”. Și de această dată, Vali Vijelie și Georgiana Lobonț au făcut senzație în presa mondenă. În cazul de față, totul a plecat de la o poveste savuroasă petrecută în Las Vegas, Statele Unite.

Celebrul manelist a încercat să joace rolul eroului, însă nu i-a ieșit tocmai din prima. Georgiana Lobonț a povestit pentru CANCAN.RO cum Vali Vijelie a salvat totuși ziua atunci când s-au aflat împreună într-un magazin de lux din Las Vegas. 

Aflată în fața unei „dileme financiare”, dat fiind că nu avea suficienți bani pentru a-și achiziționa cele trei genți pe care le dorea, Georgiana a apelat la prietenul ei de încredere, Vali.

„Eram în turneu în America și am mers la un magazin cunoscut din Las Vegas. Când am ajuns acolo, mi-au plăcut mai multe și am vrut să îmi cumpăr trei genți. L-am sunat pe Vali și l-am rugat să vină să îmi aducă bani. Amuzant este că atunci când el a ajuns acolo, și-a găsit și el mai multe lucruri pe care voia să și le cumpere.

Am ajuns într-o situație în care nu ne ajungeau banii, din nou. Până la urmă am vorbit cu domnul de acolo și l-am rugat să ne păstreze gențile, am dat un avans și am mers a doua zi și i-am dat toți banii. Dar Vali a fost cel care a salvat întreaga situație. Mi-a spus că le plătește el, dacă tot a venit. Ne-am distrat foarte tare în ziua aceea”, a declarat Georgiana Lobonț.

Comentarii Facebook