Duminica 8 Septembrie

Georgiana Lobonț, vacanță în curtea casei. Artista a renunțat la escapada din Grecia pentru a putea ajuta la treburile din gospodărie


Georgiana Lobonț a renunțat la vacanța de vară, deși avea planificată o escapadă în Grecia. Motivul? Lucrările care se execută în această perioadă la noua locuință a vedetei. Artista a ales să rămână acasă și să ajute la treabă.

Frumoasa interpretă de muzică de petrecere a mărturisit faptul că o bună parte din vară va fi prezentă pe litoralul românesc, acolo unde va avea cântări în cele mai cunoscute stațiuni ale Mării Negre. Georgiana Lobonț nu poate sta prea mult timp departe de copiii săi, așa că timp de câteva săptămâni, cei mici o vor însoți pe artistă pe litoral. Iar dacă vă așteptați ca Georgiana să meargă în vreo vacanță exotică într-o destinație de lux, ei bine, interpreta își va petrece timpul liber în propria curte. Asta deoarece construcțiile sunt în plină desfășurare acasă la Georgiana Lobonț, iar vedeta își dorește să se implice cât mai mult în activitățile ce implică înfrumusețarea colțului său de rai, potrivit spynews.

"Pregătesc multe melodii noi, filmez chiar astăzi două videoclipuri. Între timp, până pe 15 august voi cânta în timpul săptămânii pe litoral, În Eforie Nord, Neptun, Mamaia. Pregătesc multe proiecte frumoase. Noi am fi vrut să ne luăm și puțin timp liber și să mergem în Grecia, pe la sfârșitul lunii septembrie, atunci când reușesc să mă mai eliberez puțin. Însă căsuța noastră este în construcție, iar în această perioadă s-au făcut săpături prin grădină, urmează să se facă și piscina", a declarat Georgiana Lobonț pentru Spynews.

Pentru vedetă, aceasta este una perioadele aglomerate și stresante, însă are noroc cu soțul ei, Rareș, care o ajută și o sprijină la orice pas. În plus, Georgiana Lobonț a schimbat puțin tactica referitoare la programul artistic, deoarece merge la evenimente unde nu stă mai mult de două ore. Pe de altă parte, stresul pare să nu fie o problemă pentru frumoasa cântăreață. Copiii au crescut și înțeleg mult mai bine faptul că mama lor trebuie să fie prezentă la evenimente și cântări. 

"E o perioadă plină pentru mine, dar reușesc să fac față stresului cu brio. În orice caz, e mult mai bine față de anii trecuți pentru mine. Asta pentru că eu de anul acesta am început să merg la evenimente doar pe programe, stau o oră, două. În plus, Rareș este mereu cu mine peste tot și ne ajutăm reciproc. Copiii au crescut, sunt mari acum, înțeleg mult mai bine situația, vorbim mereu cu ei pe video și în acest weekend vrem să îi aducem la mare și pe ei pentru două săptămâni și vor sta aici cu bunicii", a mai spus Georgiana Lobonț.


Comentarii Facebook