Sambata 7 Septembrie

Gestul uimitor făcut de Andra! Artista a reușit să surprindă o mireasă care traversa strada: „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit”


Andra Măruță a reușit să-i facă o surpriză de proporții unei mirese. În timp ce mașina în care se afla Andra și echipa ei a oprit la o trecere de pietoni, o mireasă și mirele său traversau pe trecerea de pietoni. Astfel, cântăreața nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să le ofere tinerilor o amintire de neuitat.

Ea a început să cânte celebra melodie populară „Ia-ți mireasă ziua bună!”, iar mirii au rămas încremeniți de uimire când au văzut că cea care interpretează cântecul este chiar Andra Măruță. Ulterior, artista a postat întreaga întâmplare pe platforma de socializare TikTok. „Când vezi mireasă în drum spre concert”, a fost mesajul transmis de artistă la filmulețul postat pe TikTok. 

Videoclipul postat de Andra a adunat mii de vizualizări și comentarii, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Internauții au fost impresionați nu doar de vocea inconfundabilă a Andrei, ci și de spontaneitatea și frumusețea gestului său. Fanii au transmis în comentarii că astfel de momente sunt cele care fac diferența și arată adevăratul caracter al unui artist. 

„I-ai făcut și mai fericită ziua.. așa noroc să aibă… Felicitări!”, „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit dacă îți dorești cu adevărat”, „Felicitări Andra pentru sufletul tău minunat”, „Ce reacție frumoasă!”, „Ce bucurie pe mireasă, bravo Andra”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor la postarea artistei.

Captura-de-ecran-din-2024-07-22-la-14.webp

Comentarii Facebook