Miercuri 18 Septembrie

Gina Pistol, gafă colosală la MasterChef! Ce întrebare stânjenitoare i-a pus soției unui concurent – Răspunsul femeii i-a lăsat pe toți cu gura cascată!


Prima ediție a noului sezon MasterChef România a debutat cu un moment de mare stânjeneală pentru Gina Pistol, gazda emisiunii. Incidentul a avut loc în culise, în timp ce unul dintre concurenți era supus probei culinare. Soția acestuia, care îl susținea din spatele camerelor, a devenit fără voie subiectul unui schimb de replici neașteptat.

În timpul jurizării, chefii l-au întrebat pe concurent câți copii are, iar răspunsul său a captat imediat atenția: „Cinci”. Gina Pistol, aflată alături de soția bărbatului, a observat că femeia avea o siluetă mai plinuță și a tras concluzia pripită că aceasta ar fi însărcinată din nou. Convinsă că va fi adus pe lume un al șaselea copil, Gina a adresat o întrebare care a provocat stupoare: „Urmează al șaselea, nu?”

Zâmbetul inițial al femeii s-a transformat brusc într-o expresie de jenă, iar răspunsul ei a lăsat audiența și pe Gina fără cuvinte: „Nu… știu”. Reacția stânjenită a soției concurentului a fost suficientă pentru a-i da de înțeles Ginei că a făcut o gafă de proporții. Momentul a fost capturat de camere și a devenit unul dintre cele mai comentate momente ale serii.

Încercând să-și salveze gafa, Gina Pistol a schimbat rapid subiectul, însă situația a rămas memorabilă și a stârnit reacții atât din partea echipei de filmare, cât și pe rețelele de socializare.


Comentarii Facebook