Iancu Sterp, nuntă ca în basme! Unde are loc marele eveniment și cine cântă: ,,Să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos”


Iancu Sterp și partenera sa, Denisa Coțolan, au decis să-și unească destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, duminica trecută.

Acum urmează nunta, iar data aleasă nu este deloc întâmplătoare. Marele eveniment va avea loc pe  27 octombrie, ziua mirelui fiind pe 28.

,,Duminica pe 27 e nunta, iar noaptea pe 28 îi cântăm la mulți ani, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O sa cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune”, a spus mama Geta.

Cununia regiluoasă va avea loc în Hațeg, locația fiind aleasă de mireasă.

”La cununia religioasă o să se cunune în Hațeg, la oraș, că acolo a vrut Denisa, de acolo aparține ea. E nunta lor, alegerea lor, eu nu am treabă”, a expicat mama fraților Sterp, la wownews. 

Mama Geta susține că este extrem de emoționată, fiind ultima nuntă din familie

”Sunt atât de fericită, sunt în al nouălea cer, zici că sunt eu mireasa. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu atâta emoție nunta lui Iancu, nicio nuntă nu a fost cu așa emoție. Am sunat pentru Iancu la sala unde au făcut Getuța si Ileana nunta”, a transmis mama Geta.


Comentarii Facebook