Vineri 27 Septembrie

Iancu Sterp s-a hotărât să facă pasul cel mare! Sora acestuia l-a dat de gol


Iancu Sterp, fostul concurent de la Survivor, s-a hotărât să facă pasul cel mare și să se însoare. Sora acestuia i-a dat de gol, oferind mai multe detalii despre nuntă. 

Se însoară mezinul familiei pe 27 octombrie. M-au sunat în legătură cu multe detalii și îi ajut cu plăcere. Pe Iancu nu îl văd emoționat deloc, mai degrabă pe Denisa. Cred că așa este în majoritatea cazurilor, noi femeile ne stresăm mai tare: rochia, pantofii, toate cele, dar bărbații…”, a declarat Ileana Sterp la emisiunea Follow us!

Sora lui Iancu Sterp a vorbit și despre nașii cuplului, continuând seria dezvăluirilor. 

Nașii sunt un prieten vechi de-al lui Iancu și soția sa, care ulterior au devenit și prietenii Denisei. Sunt cu cuplu fain din Sibiu. Au o singură pereche de nași. Mie așa mi se pare cel mai frumos, cu o singură pereche. Acum știu că se obișnuiește să se pună două sau mai multe, dar fiecare cum simte”, a mai spus Ileana Sterp.

Denisa Coțolan este cea care a reușit să-i cucerească inima lui Iancu Sterp, cel mai mic membru al familiei Sterp. La doar 25 de ani, Denisa păstrează o prezență discretă în viața publică, iar detaliile despre viața ei personală sunt puține. Cu toate acestea, de când s-a afișat alături de Iancu, atenția asupra ei a crescut, iar tânăra a devenit mai activă pe rețelele de socializare.

Odată intrată în atenția fanilor, Denisa a început să posteze tot mai des imagini și videoclipuri din viața de zi cu zi, construindu-și astfel o comunitate impresionantă de urmăritori pe Instagram. Publicul său îi este alături în toate momentele importante, iar activitatea sa online este urmărită cu interes de fani, scrie evz.ro

Comentarii Facebook