Imagini sinistre cu Ștefan Bănică Jr. într-un sicriu. Artistul și-a șocat fanii- FOTO VIDEO în articol


Imagini macabre cu Ștefan Bănică Junior într-un siccriu circulă printre fanii artistului și au născut o mulțime de reacții pe rețelele de socializare. De fapt, este vorba despre un videoclip la piesa ”Samsara”, în care fiul lui Ștefan Bănică l-a filmat și pentru care a trebuit să stea o oră într-un sicriu.  Fotografii care circulă și care prezintă scenă deosebit de intensă și neobișnuită și i-a adus pe fani într-o stare de uimire și neliniște, până au realizat că este vorba de imagini dintr-un videoclip.  

Pentru tânărul artist, experiența a fost una plină de trăiri neașteptate și complexe.

„Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să petrec atâta timp într-un sicriu. A fost o provocare imensă, atât fizic, cât și emoțional,” a declarat Radu Ștefan. 

Această scenă macabră face parte din conceptul unic al videoclipului, menit să reinventeze temele tradiționale ale iubirii și despărțirii, abordând în schimb ideea universală a ciclului vieții.


stefan banica junior 2.png

În videoclipul piesei „Samsara”, compusă de Mark Stam, Amedeo și Juno, autorii au reușit să creeze imagini care ies din tiparele obișnuite, oferind o viziune inovatoare asupra conceptului de „Samsara”. Acest termen, de origine sanscrită, simbolizează ciclul vieții, o temă centrală în religiile budiste și hinduse, invitându-i pe ascultători să reflecteze asupra propriei existențe și asupra evenimentelor care le marchează viața.

Imaginile puternice și sugestive ale videoclipului au devenit rapid virale, fanii fiind atât impresionați, cât și șocați de curajul și originalitatea echipei de producție. Această provocare artistică, prin intensitatea și dramatismul său, demonstrează capacitatea muzicii și a imaginii de a transmite mesaje profunde și de a stimula meditația asupra ciclului vieții.

stefan banica jr in sicriu.png





Comentarii Facebook