Împăcare istorică în familia lui Culiță Sterp! Sora artistului face primul pas spre cumnata ei: „Deblochează-mă! Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi”


Timpul pare că a risipit tensiunile din familia cântărețului Culiță Sterp. După câteva luni de la scandalul care dus la o ruptură între Daniela Iliescu și mama Geta, Ileana Sterp, sora cântărețului a făcut primul pas spre împăcare. 

De ziua Danielei Iliescu, Ileana Sterp i-a transmis o serie de mesaje în care vorbește despre cât de apropiată era de cumnata ei în trecut. Mai mult, sora lui Culiță Sterp i-a cerut public Danielei să o deblocheze și să lase în urmă ce și-au spus la nervi. 

Cu toate acesta, iubita lui Culiță nu a răspuns în niciun fel mesajelor primite. 

Tensiunile dintre mama Geta și Daniela Iliescu, nora sa, au existat încă de la începutul relației. Totul a culminat cu momentul în care mama Geta a lăsat de înțeles că fiul său calcă strâmb în relația cu Daniela Iliescu, iar de acolo a început un întreg scandal, care le-a dezbinat total pe cele două femei din viața lui Culiță Sterp. 

Getuța și Ileana Sterp s-au poziționat la acea vreme de partea mamei lor. Deși conflictul s-a stins în spațiul public, Daniela nu a mai vrut să audă de soacra și cumnatele sale.

Sâmbătă, 5 octombrie, iubita lui Culiță Sterp și-a sărbătorit ziua de naștere, ocazie perfectă pentru cumnata sa să încerce o împăcare.

La mulți ani, frumusețe! Daniela Iliescu deblochează-mă să pot să își dau tag. Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi, dar hai să le dăm uitării! Iertare! Să ai viața plină de zâmbete și de sănătate că în rest ai de toate!”, i-a transmis Ileana Sterp.

Sora lui Culiță nu s-a oprit aici și a plusat, aceasta a mai distribuit o amintire, o fotografie pe care i-a făcut-o chiar Daniela, pe vreme când se înțelegeau, și i-a mulțumit acesteia pentru ca a învățat-o cum să pozeze.

„Poza asta mi-a făcut-o Daniela pe vremea când mă învăța să pozeze ca un influencer. Da, pot să zic că am învățat multe de la ea căci ea era mai umblată prin lume”, a mai spus Ileana Sterp.

Ulterior, Ileana Sterp a mai postat o fotografie veche în care apare alături de Daniela Iliescu și micuții lor. Acesta a subliniat că ar trebui să-și facă noi amintiri împreună.

Am numai poze vechi… Hai să facem unele noi”, a conchis sora lui Culiță.

Însă, toate aceste declarații publice nu au impresionat-o prea mult pe Daniela, care nu a oferit niciun răspuns până acum. 

Comentarii Facebook