Sambata 28 Septembrie

Incident nefericit pentru Pescobar! I-a fost jefuită în casa, în timp ce el se afla la EURO 2024: „I-a fost frig la om”


Incident nefericit pentru omul de afaceri Paul Nicolau, zis și Pescobar. Hoții i-au jefuit casa în timp ce el se afla în Germania la EURO 2024 pentru a susține Naționala României direct din tribună. 

Patronul de la Taverna Racilor, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Pescobar, a fost pus în fața unui incident mai puțin fericit pentru el. Deși ieri s-a bucurat nespus pentru victoria Naționalei României, dispoziția avea să i se schimbe când a aflat că a fost jefuit. 

În timp ce se afla la EURO 2024, omul de afaceri a surprins cu ajutorul camerelor de supravegheat un bărbat necunoscut care i-a intrat în casă și l-a jefuit. Pescobar a postat ulterior imaginile și pe internet, în speranța că bărbatul care i-a intrat în locuință va fi identificat și își va învăța lecția.

Imaginile s-au viralizat rapid, iar internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante după pățania omului de afaceri. Se pare că în timpul spargerii, hoțul găsește un hanorac pe care îl îmbracă. Acest detaliu a stârnit un val de reacții din partea celor care îl urmăresc pe Paul Nicolau la fiecare pas.

A găsit omu și vreun hanorac de la Fendi sau Prada măcar de să îmbrăcat?”,

I-a fost frig la om”,

Moș Crăciun”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

@tavernaracilorbypescobar #pescobar ♬ MISSION IMPOSIBLE - tom jordan

Comentarii Facebook