Îndrăgiții artiști clujeni Andra și Fuego își aniversează astăzi ziua de naștere


Îndrăgiții artiști Alexandra Irina Măruță (cunoscută sub numele de scenă Andra) și Paul Ciprian Surugiu (cunoscut sub numele de scenă Fuego) își aniversează azi zilele de naștere. 

Cei doi sunt născuţi în aceeaşi zi, dar între ei este o diferenţă de un deceniu. Andra este din Câmpia Turzii, iar Fuego din Turda. Andra a primit titlul de cetățean de onoare la Câmpia Turzii, iar Fuego a primit aceeași distincție la Turda. Cei doi se cunoșteau încă din tinerețe, Fuego remarcând-o pe mai tânăra Andra la un concurs muzical local, unde a și premiat-o.

Fuego împlinește astăzi 48 de ani, însă la această vârstă, artistul a ajuns la concluzia că nu are nevoie de daruri materiale. Acesta a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care a vorbit despre lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru el.

„Azi e ziua mea! Fac 48 de ani pe care nu-i simt și mulțumesc tuturor pentru gânduri și urări! Ba chiar vă aștept de la ora 16.00, la TVR 2, să vedeți un super concert cu mine și Junii Sibiului! Ce vreau de ziua mea, vă întrebați? Ei bine, mai nimic. N-am fost niciodată omul care să-și dorească multe, nu vreau daruri materiale, nu-mi lipsește ceva anume și nu sunt fan după surprize sau lucruri pe care nu le folosesc. 

Dacă e să fac o listă scurtă, pe repede înainte, a dorințelor mele de la 48 de ani, ea ar suna în următorul fel – vreau minte pe umeri, să nu cad în penibil, să nu fiu nevoit să fac compromisuri, să fiu respectat și să respect, să-mi pot face treaba în tihnă. Vreau mai multă minte, desigur, și pentru cei din jurul meu, pentru că unii, uneori, arată că au uitat-o pe undeva. 

Vreau mai mult pentru țara mea, pentru că sigur merită mai mult. Și nu, nu mă refer nici la salvare, nici la mântuire, ci doar la oameni care să o iubească, să o prețuiască și să înțeleagă care-i sunt valorile reale. Vreau să am sănătate. Vreau să văd chipul celor dragi cât mai mult. Vreau liniște într-o mare de gălăgie și mai vreau ceva mai multă răbdare uneori, să pot trece peste toate. Eu mă mulțumesc și cu mult și cu puțin și-mi place să știu doar că publicul mă iubește și se gândește, măcar pentru câteva clipe, și la mine! Vă iubesc!”, a scris Fuego pe pagina sa de Facebook.

Andra Măruță își celebrează ziua de naștere. Vlăduța Lupău, mesaj emoționant la ceas aniversar: „Îți mulțumim că am devenit o familie”

Andra Măruță își sărbătorește astăzi ziua de naștere. La ceas aniversar, îndrăgita cântăreață se bucură de momente unice alături de familie și de finii Vlăduța Lupău și Adi Rus.

​Andra și Cătălin Măruță, alături de copiii lor, David și Eva, se află la Cluj. Aceștia au fost părinți spirituali pentru micuțul Isaia, fiul Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus. Botezul mezinului a avut loc într-un cadru de poveste, iar nașa a avut parte de o surpriză deosebită din partea finilor. Spectacol de artificii și un tort special pentru Andra, cu ocazia zilei sale de naștere.

Vlăduța Lupău i-a transmis un mesaj emoționant Andrei, la ceas aniversar. Artista i-a urat un sincer „La mulți ani” și a ținut să îi mulțumească pentru că au devenit o familie, precizând că nu ar fi visat vreodată ca ea să fie mama spirituală a copilului ei.

„La mulți ani, Andra!

Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu!

Îți mulțumim că am devenit o familie!

Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată de ziua ta a fost și sărbătoarea lui.

Mulțumim din suflet pentru bucurie”, este mesajul Vlăduței Lupău pentru nașa ei.

Comentarii Facebook