Îndrăgostit de ispita din Cluj, Andrei Rotaru a răbufnit oricum când flacăra ispitei s-a aprins și pe insula băieților: „Cris, ți-ai pierdut iubirea?”


Nu mai este un secret faptul că Andrei și Cristina Rotaru formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula iubirii. Încă de la primele ore petrecute pe insula tentațiilor bărbatul s-a îndrăgostit de ispita Diandra Moga, ispita din Cluj. Cei doi și-au asumat statutul de ”iubiți”, însă, în tot acest timp, Cristina privea imagini dureroase cu soțul ei – în timp ce acesta sărută, alintă și făcea planuri de viitor cu altă femeie.

Cu toate acestea, flacăra ispitei s-a aprins pentru Andrei Rotaru, iar reacția lui a fost una surprinzătoare. În cadrul bonfire-ului a văzut mai multe imagini cu soția sa alături de Eric.

Imaginile vizionate de Andrei în cadrul bonfire-ului au fost pline de surprize. Cristina, vizibil schimbată și mai detașată, a fost văzută în compania lui Eric, cu care a avut interacțiuni apropiate, inclusiv o îmbrățișare. Cu toate acestea, Cristina a insistat într-o discuție cu Simona că ea și ispita Eric sunt doar „prieteni buni”. În ciuda acestei afirmații, gesturile lor și apropierea evidentă au stârnit îngrijorări în mintea lui Andrei.

„E dureros și pentru mine și pentru ea, ne iubim, cu siguranță și ea mă iubește și eu o iubesc, ne vrem binele, dar, frate, nu ne înțelegem. Mă bucur pentru situația care s-a creat acum și pentru răspunsurile pe care le primesc. (…) Dragostea nu vine și pleacă imediat, să ne înțelegem. Ai spus că la ceremonia care a fost ea a zis “eu nu aș fi venit, te iubesc, tu ești viața mea”. Ia uite! Cris, ia și privește. Ești viața mea. Nu eu, tu. (…) Păi scuză-mă, ți-a pierit iubirea în 2 zile când m-ai văzut cu cineva?”, a spus Andrei Rotaru. 

Comentarii Facebook