Influencerița clujeană Ioana Grama, de nerecunoscut! Ce probleme medicale nu îi dau pace: ,,Nu pot să vă descriu durerea pe care am simțit-o”


Influencerița Ioana Grama trece prin momente dificile din cauza unei probleme medicale.

Clujeanca a dezvăluit, într-un clip de pe pagina sa, că se confruntă cu probleme dentare serioase, fiind în proces de schimbare a danturii.

Din imaginile postate de creatoarea de conținut se poate observa clar cum o parte din față îi este extrem de umflată. Ioana Grama a fost nevoită să ia o mulțime de medicamente, durerile fiind foarte mari.

„Dimi, că dacă era bună nu mă trezeam cu o gogoașă în loc de obraz. Am trecut prin niște dureri zilele astea, doamne ferește! Nu știu când o să se termine problemele cu dinții vreodată în viața asta. Nu știu. Nu știu ce am, mă duc acum la medic. (…)

Sunt cu dinții provizorii. Mi-au fost tăiate gingiile și nu știu, am o infecție, am ceva, ceva am. Nu a avut nimeni ce să îmi facă zilele astea, așa că tot ce am avut de făcut a fost să mă îndop cu medicamente pentru că nu pot să vă descriu durerea pe care am simțit-o..”, a povestit Ioana Grama, potrivit cancan.ro.

Influencerița menționează că este nevoită să mai treacă printr-o intervenție stomatologică.

„Partea bună e că am fost la medic și mi-a tăiat gingia și o să mă simt un pic mai bine azi. Partea proastă este că trebuie să îmi scoată dintele mâine, sau poate nu chiar mâine, dar trebuie să îmi scoată dintele, măseaua.”, a mai spus creatoarea de conținut.


Comentarii Facebook