Miercuri 18 Septembrie

Înșelată de fostul soț cu ispita din Cluj, în fața a milioane de telespectatori, Cristina de la Insula Iubirii încă n-a șters pozele cu Andrei: Am amintiri


Cristina Rotaru este una dintre cele mai cunoscute participante din sezonul 8 al emisiunii "Insula Iubirii". La început, povestea de dragoste dintre ea și fostul soț, Andrei, a captivat audiența, însă pe parcurs, relația lor a dezamăgit din cauza infidelității bărbatului.

Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, unde au format un cuplu. După încheierea competiției, cei doi au decis să se căsătorească, iar căsnicia lor a durat timp de 10 ani. Deși Cristina nu percepea problemele din relația lor ca fiind foarte grave, Andrei era nemulțumit de anumite aspecte. Chiar de la începutul sezonului 8 din "Insula Iubirii", el a început să se apropie de focoasa ispită Diandra din Cluj și s-a plâns de mai multe ori că între ei existau probleme nerezolvate.

Concurentul a trecut peste faptul că este căsătorit de 10 ani și a picat în ispită. Andrei și Diandra s-au apropiat din ce în ce mai mult, ajungând chiar să se izoleze de restul concurenților, petrecând majoritatea timpului în cameră sau separați de ceilalți.

La finalul emisiunii, Andrei a rămas și fără soție și fără amantă. Cristina a plecat alături de ispita Eric, cel de care s-a apropiat foarte mult și cu care s-a și sărutat la finalul show-ului.

Fanii emisiunii credeau că mariajul celor doi s-a sfârșit definitiv, dar, ajunși înapoi în țară, au decis să își mai dea o șansă și să se împace. După o scurtă perioadă, Cristina a anunțat că s-au despărțit iarăși, de această dată definitiv.

Mai multe persoane au observat, totuși, că femeia nu a șters pozele cu fostul soț de pe rețelele sociale, motiv pentru care au bănuit că cei doi sunt încă împreună și că totul a fost doar pentru atenție și vizualizări.

Recent, Cristina a făcut un live pe TikTok alături de mai mulți colegi de la Insula Iubirii. Daiana, concurentă și ea în sezonul 8 al emisiunii, a întrebat-o de ce nu a șters pozele cu Andrei. 

„Pentru că nu am făcut curățenie la mine în viață încă. Mai am niște poze într-un dosar, mai am niște amintiri și sentimente în suflet, mai durează până mă debarasez de tot”, a spus Cristina.

Comentarii Facebook