Duminica 8 Septembrie

Ioana Grama rupe tăcerea! Ce spune influencerița din Cluj despre posibila împăcare cu tatăl fetiței sale: „Îl iubesc sub o altă formă”


Ioana Grama, una dintre cele mai cunoscute influencerițe atât din România, cât și din Cluj-Napoca a rupt tăcerea și le-a transmis fanilor săi un mesaj referitor la șansele de împăcare cu tatăl fetiței sale. 

Ioana Grama și Alex Tăgurean au trăit o frumoasă poveste de dragoste, rodul iubirii lor fiind Ayana. Ei bine, deși păreau un cuplu perfect și indestructibil, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, continuând totuși să fie părinți pentru Ayana. 

Astfel, datorită fetiței sale, cei doi postează pe conturile de socializare poze sau filmulețe din momentele petrecute în familie, iar fanii nu pot să nu se întrebe dacă nu există cumva și semne de împăcare. Cei doi au declarat la momentul separării că vor rămâne prieteni și că se iubesc, dar nu într-un mod amoros, ci pentru oamenii care au devenit de-a lungul anilor. De atunci, atât Ioana Grama, cât și Alex Tăgurean, au omis să mai povestească despre divorț și separare, însă acum Ioana Grama a rupt tăcerea. 

Influencerița a declarat că fanii săi, când îi văd postările, încearcă să o convingă să se împace cu tatăl copilului ei, însă ea nu își dorește acest lucru, declarând că nu ar mai putea funcționa niciodată ca un cuplu, dar se înțeleg de minune ca prieteni. 

Am observat că de fiecare dată când postez ceva cu Alex primesc foarte multe mesaje, comentarii, să ne împăcăm, să facem un efort, să lăsăm orgoliile. Noi ne înțelegem așa de bine tocmai că nu mai formăm un cuplu. Noi, ca și cuplu, nu! Ca și prieteni, da! Nu vrem decât să arătăm oamenilor că se poate, se poate să ai o relație cu fostul partener chiar și după divorț. Iubirea nu reapare, nici sentimentele nu înfloresc, cel puțin nu pentru mine, eu nu mai am aceleași sentimente față de Alex și nici nu aș putea”, a spus ea la InstaStory.

De asemenea, Ioana Grama a ținut să mai lămurească un aspect pentru cei care încearcă să găsească un motiv concret pentru despărițirea dintre cei doi. În acest sens, influencerița spune că pe tot parcursul relației nu și-au greșit cu nimic unul altuia și că pur și simplu nu se mai iubesc. 

Suntem prieteni, ne înțelegem extraordinar, pentru că nu ne-am greșit nici unul altuia cu ceva peste care să nu putem trece vreodată în viața asta. Știu că intențiile voastre sunt bune, dar când vezi în nenumărate rânduri aceleași mesaje... Nu ne împăcăm, pentru că nu ne mai iubim, pentru că nu am cum să mă împac cu un om pe care nu-l mai iubesc. Îl iubesc sub o altă formă, adică este tatăl copilului meu, îmi este prieten”, a precizat aceasta.

Comentarii Facebook