Ioana Grama, vacanță de vis în Dolomiți. Cât a plătit clujeanca pe o noapte de cazare/Suma depășește cu mult salariul minim în România


Ioana Grama și-a luat fetița și au plecat împreună într-o vacanță de vis în Dolomiți! Peisajele sunt superbe și locul pe care influencerița l-a ales este impresionant. Pentru toate acestea, însă, clujeanca a plătit un preț pe măsură.

Locul pe care Ioana Grama l-a ales ca destinație de vacanță este cu adevărat spectaculos și deloc ieftin. Influencerița a ales același hotel de patru stele, ca data trecută, iar prețurile nu sunt pentru toate buzunarele.

La hotelul unde s-au cazat Ioana Grama și fetița ei, o noapte de cazare, fără mic dejun și cină costă 3.000 lei. Dacă vrei să adaugi și cele două mese, vei plăti de la 6.000 lei în sus.

Dacă vrei să beneficiezi de cele două mese, ești nevoit să plătești de la 6.000 lei în sus. În funcție de facilități și beneficii, prețurile diferă.

Hotelul are o mulțime de locuri spectaculoase, pe lângă privelișea impresionantă, are mai multe spații SPA, piscină și este un loc potrivit inclusiv pentru familiile cu copii.

„Am mai stat la hotelul acesta acum trei ani când am fost prima dată în Dolomiți cu Ayana. Este superb, serviciile sunt top, mâncarea absolut delicioasă, privelișea ca în povești, kids friendly, are de toate”, a declarat Ioana Grama, pe Instagram.

Comentarii Facebook