Sambata 5 Octombrie

Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, la TIFF în Cluj: „E un loc drag nouă. Abia așteptăm să vizităm acest oraș minunat/Sunt cea mai fericită din lume”


Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, la TIFF în Cluj

Revenită în România după șase ani, Irina Columbeanu va petrece o săptămână la Cluj împreună cu tatăl ei, Irinel Columbeanu. Încă de la sosirea ei pe aeroportul din București, au fost preluați de Matei Miko, un cunoscut om de afaceri și organizator de evenimente din Cluj-Napoca, și soția acestuia, cei care sunt și nașii de cununie ai lui Irinel Columbeanu. 

Irina nu avea nici cea mai vagă idee cum își vor petrece săptămână, așa că Irinel Columbeanu a dezvăluit că una dintre surprize este participarea la TIFF 2024.

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) are loc la Cluj în perioada 14-26 iunie 2024, adică exact în săptămâna pe care Irina o petrece la Cluj cu tatăl ei Irinel Columbeanu. 

„Încă nu știm planurile exact, numai că Matei a făcut niște planuri superbe și sunt sigură că o să ne distrăm extrem de mult”. 

Irinel Columbeanu a dezvăluit atunci că una dintre suprize este venirea la TIFF, la Cluj:

„O să te ajut eu: o să meargă la Cluj, la TIFF, o să participe acolo. E un loc drag nouă și cred că și invers. Și abia așteptăm să vizităm acest oraș minunat care este Clujul”, a spus Irinel Columbeanu. 

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, a revenit în România pentru prima oară din 2018, când s-a mutat în America. Această întoarcere pe plaiurile natale a adus schimbări de ultim moment în planurile tatălui și fiicei. Irinel Columbeanu, fostul om de afaceri de la Izvorani, a așteptat-o cu lacrimi în ochi și un buchet de flori la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”. 

Comentarii Facebook