Ispita din Cluj a clacat. I-a spus lui Andrei Rotaru tot ce simte cu adevărat, la Insula Iubirii: „Eu una nu mai pot așa, în situația asta”


Insula Iubirii, a devenit un adevărat fenomen la nivelul întregii ţări şi nu numai şi a generat un val de evenimente încă de la lansarea sezonului. Finala celui mai dur test de fidelitate se va vedea pe 28 august, dar până atunci spiritele se încing între concurenți și ispite. Diandra Moga, ispita din Cluj, i-a făcut lui Andrei Rotaru o dezvăluire. Obosită să se tot ascundă de camerele de supraveghere în baie, în timpul momentelor lor intime, Diandra i-a spus concurentului că nu mai poate continua așa.

„Eu una nu mai pot așa, în situația asta. Mergem în baie și stăm câte o oră acolo”, i-a spus Diandra lui Andrei Rotaru.

Bărbatul, momentan căsătorit cu Cristina Rotaru, a încercat să o calmeze pe ispită: „Trebuie să ai răbdare”.

Dincolo de micile conflicte, bărbatul pare să creadă că Diandra i-ar fi predestinată. Andrei Rotaru a avut parte de o întâmplare neașteptată în timpul date-ului cu Diandra în ediția din 14 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

În timp ce se plimbau cu barca și admirau superbul peisaj din Thailanda, Diandra Moga a observat în apă o creangă. A luat-o, a privit-o atent și a avut surpriza să descopere că ramura semăna mult cu copacul din curtea vilei băieților.

„Nu cred așa ceva, nu există! Păstrează-l, păstrează-l! Să-ți arăt ceva! Cea mai interesantă chestie. Nu pot să cred”, a fost reacția lui Andrei, atunci când a văzut asemănarea dintre creanga găsită și copacul pe care el și Diandra îl privesc adesea, considerând că ramurile formează inițialele lor, D și A.

„Creanga asta pe care a găsit-o Diandra în apă este exact în miniatură copacul care este în curtea casei”, a spus soțul Cristinei, la testimonial.

„Este un copac care are cumva ramurile ca un A întors și un D. Pentru noi avea multă semnificație”, a zis Diandra.

„E totul interconectat. Asta e dovadă vie la semnul pe care i l-am cerut lui Dumnezeu în prima seară când am ajuns aici”, a mai mărturisit Andrei Rotaru, extrem de convins de cele descoperite.

Ajunși la vilă, cei doi au comparat creanga cu respectivul copac din curtea vilei, ba chiar au arătat și altora ceea ce au văzut.

Comentarii Facebook