Miercuri 18 Septembrie

Ispita din Cluj a dat verdictul final după ce a plecat de la Insula Iubirii: „Nicio clipă nu am uitat care este scopul meu acolo”


Ediția de aseară a dus confruntarea finală dintre Simona și Claudiu de la Insula iubirii. Concurenta declara că a fost surprinsă să vadă cât de repede a uitat partenerul de ea atunci când o avea alături pe ispita Anamaria, cu care s-a și sărutat de mai multe ori, prima dată după o noapte în club.

Claudiu spunea că o lasă pe Simona să aleagă dacă vor pleca împreună sau separat, mai ales că el a fost cel care a picat testul cu ispita Anamaria.

Nu doar Claudiu spunea că se simte bine în prezența Anamariei, ci și ispita a declarat că lucrurile au stat la fel și în cazul ei. 

Chiar dacă a mărturisit că i-a plăcut de Claudiu, ispita din Cluj spune că nu s-a gândit vreodată la mai mult și că a vrut doar să îl testeze pe iubitul Simonei.

„Și ăsta a fost sezonul 8 pentru mine. Am intrat în emisiune cu un vibe foarte bun, foarte bine eu cu mine, cu zâmbetul pe buze și dornică să văd ce urma să se ne pregătească insula. Am avut parte de trăiri de tot felul, emoții intense pe care le-am retrăit urmărind de acasă fiecare episod. Sunt recunoscătoare că am fost 100 eu și asta s-a văzut (ochii nu mint niciodată). Am fost sinceră până la capăt.

Mă bucur că prin felul meu de a fi am reușit să fac parte dintr-o poveste drăguță (cum ați numit-o și voi) și sper din suflet ca Simona și Claudiu au învățat ceva din această experiență! Lui nu am ce să îi reproșez, din contră, să îi mulțumesc că în toată nebunia și testul lui nu m-a pus într-o ipostază proastă și ne-am respectat unul pe celălalt. Imaginile au vorbit de la sine. Așa cum am declarat, mi-a plăcut Claudiu, am putut să fiu eu în preajma lui, dar nicio clipă nu am uitat care este scopul meu acolo”, este o parte din mesajul postat de ispita Anamaria după bonfire, pe Instagram.

Comentarii Facebook