Vineri 27 Septembrie

Ispita din Cluj a recunoscut totul. Câte operații estetice și-a făcut, de fapt, Anamaria Vaida: „Este ultima oară când mai răspund”


Clujeanca Anamaria Vaida de la Insula iubirii a lămurit situația, după ce s-a zvonit că ar fi călcat de mai multe ori în cabinetul medicului estetician. 

Anamaria a participat ca ispită și în sezonul 8, acolo unde din prima l-a cucerit pe Claudiu. Tânăra este în continuare apreciată de cei care au urmărit-o în sezonul trecut, iar fanii au fost curioși să afle dacă a trecut vreodată pragul cabinetului unui medic estetician.

„Este ultima oară când o să mai răspund la această întrebare, pentru că, de fiecare dată când pun această rubrică de întrebări, această întrebare este prezentă și poate fi enervant pentru persoanele care urmăresc ce spun eu aici. Nu am nicio operație estetică sau plastică, nu mi-am operat nasul, așa cum se speculează, deci răspunsul este nu.

Sper să ajungă răspunsul la câți mai mulți dintre voi și să nu mai fie prezentă această întrebare. Sunt multe întrebări care se repetă, la care nu voi mai răspunde, pentru că poate fi enervant pentru oamenii care mă urmăresc zi de zi”, a spus Anamaria Vaida, pe Instagram.

Anamaria Vaida a fost ispită în sezonul 7, a acceptat provocarea și în sezonul 8 și spune că nu ar spune „Nu” dacă i s-ar propune să meargă din nou în Thailanda. Despre experiența din sezonul 8, ispita spune că a fost cea mai intensă și plină de momente neașteptate.

Comentarii Facebook