Duminica 15 Septembrie

Ispita din Cluj, prinsă de fani „în flagrant”? Se dă designer, dar adevărul ar fi altul/Din ce face bani Diandra


Diandra Moga a fost una dintre cele mai apreciate ispite de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra în vârstă de 27 de ani a reușit să-i „spargă” casa lui Andrei Rotaru, concurent care a venit în Thailanda alături de soția sa Cristina, cu care forma un cuplu de peste un deceniu.

Bruneta din Cluj a făcut furori pe micile ecrane încă de la prima apariție, atunci când s-a prezentat oficiali în fața băieților. Diandra s-a arătat pasionată de modă și a dezvăluit că este chiar creatoarea unui brand de haine. Cu toate că în mediul online se recomandă drept designer și stylist, realitatea e cu totul alta, scrie cancan.ro.

Adevărul din ce își câștigă, de fapt, banii a ieșit la iveală. O internaută a analizat profilul de Instagram al ispitei de la Insula Iubirii si a scos la iveală un detaliu la care nimeni nu se aștepta.

Chiar dacă în mediul online se prezintă drept designer, iar pe pagina brandului său postează imagini cu produsele ieșite din comun pe care le-a „creat”, realitatea este cu totul alta. e fapt, produsele „unicat” vândute de Diandra sunt cumpărate de pe AliExpress sau SHEIN, o platformă de fashion cu haine și accesorii la prețuri foarte mici. Mai mult, bruneta adaugă un comision uriaș produselor de 5 lei pe care le cumpără de la chinezi, afirmând că sunt concepute de ea, notează sursa citată.

După ce a fost difuzată finala emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, ispita Diandra Moga a oferit un interviu extrem de sincer, în care a vorbiti despre ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și Andrei:

„A fost o experiență zdruncinată, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să-ți dai seama și poți să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri”, a dezvăluit ispita.

Întrebată care a fost lecția pe care a învățat-o în urma acestei emisiuni, Diandra Moga a spus: „Am învățat ce este respectul, comunicarea deschisă și concluzia la care eu am ajuns în cele din urmă după toată experiența asta este că motto-ul Cine iubește nu lasă era mai degrabă Cine iubește, iubește sănătos”, a spus Diandra pentru cei de la Antena Stars.

Comentarii Facebook