Ispita din Cluj răspunde atacurilor Iustinei Loghin după Insula Iubirii. A dat dovadă de multă delicatețe, deși concurenta nu merita: „Nu spune nimic”


Scandalurile continuă chiar și după finala emisiunii Insula Iubirii! După ce Iustina Loghin a făcut câteva remarci în timpul emisiunii despre aspectul ispitei din Cluj, Diandra nu a mai tăcut și a decis să-i dea o lecție. 

Deși Diandra a interacționat cu mai mulți concurenți pe Insula Iubirii, s-a apropiat în special de Andrei Rotaru, soțul Cristinei Rotare, cu care Iustina a devenit foarte apropiată. Moment în care, concurenta a făcut unele comentarii referitoare la aspectul fizic al Diandrei, precizând că aceasta ar fi „cheală” și că Cristina e mult mai frumoasă. 

Diandra a subliniat că nu dorește să comenteze despre alte persoane și nu este interesată de viețile lor, dar a recunoscut că a observat comentariile făcute de Iustina și le consideră neadecvate.

„Nu îmi cereți părerea, nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea despre alții și nici nu ma interesează sincer. Efectiv nu mă interesează, nu mă deranjează. Am făcut că în emisiune am fost făcută în anumite feluri și jignită, nici asta nu mă interesează neapărat. Mi s-a părut urât, într-adevăr, dar fiecare vorbește și folosește apelative după cum consideră. Asta nu spune nimic despre mine”, a mărturisit Diandra, pe pagina sa de Instagram.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a trăit profund experiența de la Insula Iubirii și a întâlnit multe persoane. Ispita a discutat despre schimbările survenite în viața ei după participarea la emisiune și lecțiile pe care le-a învățat în Thailanda. Ea a spus că Insula Iubirii este o experiență transformatoare.

„A fost o experiență zdruncinantă, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să îți dai seama și să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu, poate, despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri. Lecția pe care am învățat-o în urma emisiunii este ce înseamnă respectul, comunicarea deschisă”, a dezvăluit ispita Diandra, conform Antena Stars.

Comentarii Facebook