Ispita Marcel a plâns în hohote, la Insula Iubirii, după ce Maria i-a zis că nu-l vrea. Și-a pus sufletul pe tavă pentru persoana greșită: „Aia am simțit”


Încă din prima ediție a noului sezon Insula Iubirii, Marcel Andrei s-a autoproclamat „Maluma Baby”, încercând să impresioneze și să își facă un loc în competiție. Însă, dincolo de această aparență, comportamentul său a demonstrat că este mult mai mult decât un simplu seducător. A fost clar încă de la început că Marcel Andrei avea ochi doar pentru Maria, concurenta de la Insula Iubirii care i-a captat atenția și i-a furat inima din prima clipă. În episodul din data de 20 august, ispita Marcel chiar a plâns din cauza refuzului Mariei Covasa, care s-a apropiat de ispita Alin.

Alegerea Mariei l-a surprins și l-a rănit profund, provocându-i o durere pe care a descris-o ca fiind una dintre cele mai mari suferințe pe care le-a trăit. Marcel a mărturisit că nu se aștepta ca Maria să ia o astfel de decizie, ceea ce a amplificat sentimentul de trădare și disperare pe care l-a resimțit.

„Mă jur pe viața mea. Îmi vedeam viitorul prin tine și m-a durut foarte mult că te-ai dezahardat pentru o persoană care nu ți-a dat atâta atenție ca mine și a vrut doar o chestie... Nu am plâns în viața mea și am lăsat lacrimi pe insula asta pentru tine. Ce mi-ai făcut?”, i-a reproșat Marcel.

După ce a primit lovitura finală de la blondină, ispita nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi în fața tuturor.

„Jur că n-am crezut că o să te atașezi așa”, a venit răspunsul Mariei. Ispita a început iar să plângă.

„Am plâns în momentul ăla. Aia am simțit. Nu am mai putut să țin durerea aia în interior”, a spus ispita Marcel.

Deși a văzut cât de mult suferă, Maria nu s-a arătat prea impresionată de lacrimile lui Maluma. Aceasta l-a privit de la distanță și a concluzionat: „Eu acum nu îi fac un rău, îi fac un bine”. Însă, tristețea lui Marcel nu s-a risipit repede, iar acesta a continuat să fie trist și abătut toată seara.

Comentarii Facebook