Ispitele de la Insula Iubirii fac averi din seducție! Cât costă să frângi inimi la TV/Ispitele din Cluj au „rupt” audiența la această ediție


Pentru ispitele de la „Insula Iubirii”, distrugerea cuplurilor și frângerea inimilor nu sunt doar parte din joc – ci o adevărată afacere, bine răsplătită financiar! Fiecare cuplu distrus înseamnă audiență mai mare pentru postul TV, dar și sume mai mari de bani pentru ispite.

Ispitele din Cluj s-au descurcat cu brio în sezonul cu numărul 8. Diandra Moga a reușit să-l cucerească total pe Andrei Rotaru, singurul bărbat căsătorit din emisiune. În timp ce, Anamaria Vaida i-a arătat Simonei ce fel de bărbat este Claudiu, făcând show total la bonfire-ul final. 

Vezi și: Ispita din Cluj a dat verdictul final după ce a plecat de la Insula Iubirii: „Nicio clipă nu am uitat care este scopul meu acolo”

10 ispite feminine și 10 ispite masculine supun concurenții la cel mai greu test al fidelității încercând să afle cine este demn de o iubire adevărată. Întrebarea care stă pe buzele celor mai mulți fani este legată de salariile pe care ispitele le primesc. 

Ei bine, deși acest lucru este ținut în cel mai mare secret, fără îndoială că rolul de ispită și asumarea acestuia vine la pachet cu un preț pe măsură.

Surse din interiorul echipei de producție spun că, în funcție de popularitatea lor și de „succesul” în distrugerea cuplurilor, câștigurile pot varia. Însă, în medie, o ispită poate câștiga între 5.000 și 10.000 de euro pe sezon. 

Pentru cei mai carismatici și talentați în arta seducției, sumele pot fi chiar mai mari.

Câți bani câștigă Radu Vâlcan pentru Insula Iubirii? Prezentatorul a fost foarte discret cu privire la salariul pe care îl primește de la Antena 1. Totuși, în 2019, să circule informația potrivit căreia soțul Adelei Popescu ar încasa nu mai puțin de 10.000 de euro pentru un singur sezon.

Comentarii Facebook