Sambata 28 Septembrie

Iubita de la Radio Zu a fostului membru al trupei Talisman dă tot din casă: „Nu merg acasă să dorm/Există e o canapea, pusă unde trebuie”


Fostul membru al trupei Talisman, Tavi Colen, și partenera sa de la matinalul Radio ZU, Emma Ștefan, bat pasul pe loc cu nunta, deși au planuri grandioase în vedere. Emma Ștefan este o artistă versatilă, host la matinalul Radio ZU și partenera de viață a lui Tavi Colen. Cu umor, cântăreața a descris cum reușește să aducă energie bună pentru ascultătorii de dimineață, dezvăluind că uneori adoarme pe canapeaua din holul de la ZU pentru a livra cel mai bun conținut. „A fost un power nap de la 3 dimineața până la 6. Nu trebuia să spun asta, că mă tem ca nu cumva șefii mei să-mi ceară să plătesc chirie,” a povestit Emma.

”Emma Ștefan: Am zis că e foarte greu să ai și viață de noapte și viață de zi, dar mi-am dat seama că eu nu am viață de zi, am doar viață de noapte. Că 4:30 e tot o oră din noapte.

Apoi mergi acasă și dormi?

Emma Ștefan: Aproape niciodată. E un lux prea mare. Dar există o canapea la radio, pusă acolo unde trebuie. Cine a trecut pe la noi, știe de canapeaua pe care am și dormit”, a povestit Emma pentru cancan.ro.

Pe plan personal, deși Tavi Colen a cerut-o în căsătorie, cei doi artiști încă nu au stabilit data nunții. Chiar dacă există unele planuri pentru acest eveniment grandios, totul rămâne în așteptare.

Emma Ștefan a împărtășit detalii din viața echipei de la Radio ZU și cum reușește să își gestioneze programul intens. Despre nuntă, Emma a spus că nu se grăbește să poarte rochia albă și că preferă să aștepte momentul potrivit. „Când o să simt, probabil că o să o îmbrac și o să conducă la evenimentul despre care bați niște apropouri extraordinare,” a declarat Emma.

Emma nu planifică nunta, încă, dar la propunerea Cancan a răspuns cu umor: „Mergem la Târgul de Mirese, căutăm formație”, a spus ea, subliniind că evenimentul trebuie să fie unul special, dar nu neapărat conform convențiilor sociale.

Deocamdată, cei doi continuă să se bucure de viața lor împreună, menținând echilibrul între carieră și viața personală, fără a se grăbi să își oficializeze relația printr-o nuntă tradițională.

Comentarii Facebook